Így kell ezt csinálni! Csak így tovább!

Hazautaztak a vendégek, otthon maradtak a lakosok Hévízen

Így kell ezt csinálni! Csak így tovább!

Egy hét leforgása alatt szinte teljesen kiürültek Hévíz utcái, terei és szálláshelyei. A máskor tavasszal pezsgő fürdőváros most hibernálta magát.

„Tudjuk, hogy nehéz lemondani a már életformává vált üdülési és pihenési formákról, az egész télen várt tavaszi és húsvéti kikapcsolódásról, azonban most ezt kérjük mi is a vendégeinktől. Szomorú szívvel teszem ezt, mert mindig tárt karokkal vártuk a hozzánk látogatókat, de az életünket alapjaiban felforgató járvány miatt ma az elsődleges feladatom, feladatunk a megelőzés, a járvány lassítása. – mondta Papp Gábor Hévíz polgármestere.

„Köszönjük vendégeinknek, és a helyieknek hogy betartják az otthonmaradást. Nekünk, hévízieknek is beszűkült, lelassult az életünk. Sok dolgot nem tehetünk meg, ami korábban természetes volt. Nem járunk a kedvenc helyeinkre, bezártuk a játszótereinket, nem ülünk a kávéházakban a barátainkkal, csendesek a templomaink, csak a tavirózsák úsznak a Hévízi Tófürdőn.

 

Azon dolgozunk, hogy a veszélyhelyzetnek mielőbb vége legyen, és ezután élettel teljen meg újra Hévíz! Ez rajtunk és Önökön is múlik. Most egy rövid időre búcsúznunk kell egymástól, de mi itt leszünk akkor is, amikor a vészhelyzet elmúlik.

HÉVÍZ MEGVÁR!”

Köszönjük az együtt működést!

A hévízen bevezetett intézkedésekről folyamatosan tájékoztatják a vendégeket és a hévízieket a város weblapjain – www.heviz.hu és https://onkormanyzat.heviz.hu – és Facebook oldalain: https://www.facebook.com/hevizonkormanyzat/ és https://www.facebook.com/heviz.info/

 

 

Kapcsolódó cikkek


TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

TESZEDD! – Önkéntesen a tiszta Magyarországért

2019. március 08. 11:49

Hévíz is akciócsoportot indít!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!