Húsvét Hévízen

Családbarát programok várnak a Húsvéti hosszú hétvégén Hévízen!

Húsvét Hévízen

Nagypéntektől - Húsvét Hétfőig kirakodóvásárral, étel és italkínálattal, játszóházzal várunk kicsiket és nagyokat Hévízen, hogy együtt ünnepeljünk a húsvéti hétvégén.

A 4 napos hétvégén zenei programokkal, játékos tojáskereséssel, játszóházakkal és gyermekelőadással várjuk kedves vendégeinket.

Pénteken délután a Rákóczi utcai színpadon a Palkovics Márton és a Chanson Brass hangol minket a Húsvétre kellemes slágerzenével.

Szombaton délelőtt a Hévízi Vállalkozók Egyesületének szervezésében lesz megtekinthető a Polgármesteri Hivatal Dísztermében A piros tojás legendája című gyermekelőadás. Az előadásra támogatói jegyeket a helyszínen lehet majd vásárolni.

Ugyancsak a Hévízi Vállalkozók Egyesületének hagyományos húsvéti programja, a Tojáskeresés várja a legkisebbeket a város több pontján. A tojáskeresés állomáshelyeit megtaláljátok majd a HelloHévíz weboldalon, a játékban és a kis húsvéti ajándékok megtalálásában segítenek majd a hévízi kereskedők, vállalkozók. A programra szombaton 12:00 és 17:00 között kerül sor.

Szombat délután újra a zenéé lesz a főszerep a Rákóczi utcai színpadon. Először a Vagabond Együttes szórakoztatja a közönséget, majd Gyöngyözön címmel húsvéti műsor teremt ünnepi hangulatot a sétáló utcában.
Este 19:30-kor kezdődik meg a Szentlélek Római Katolikus Templomban a Nagyszombati Szentmise, ami körmenettel zárul.

Húsvét vasárnap délután a Varázshangok Játszóházban tartanak kreatív kikapcsolódást a gyereknek, majd este újra világslágereket hallgathatunk Kun Anita és Kovács Lajos előadásában. Este a Start Zenekarral egy kis bulizásra is alkalmunk nyílik.

Az ünnepi hétvégét egy MoziMatiné előadással zárjuk, melynek keretében a 16 éven aluliak ingyenesen tekinthetik meg a Fontana Moziban a Lassie - állati mentőakcíó! című családi filmet.

Mindenkinek jó szórakozást és Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánunk!

 

Minden hévízi program megtalálható Hévíz weboldalán a Programok menüpontban!

További információk

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!