Híres előadóművészek az augusztus 20-i Hévízi Borünnepen!

A ma már országos hírnévre szert tett rendezvénysorozat a térségben egyedülálló kulturális és gasztronómiai kínálattal várja a látogatókat. A hazai nagy borvidékek képviselői mellett természetesen a zalai kisebb-nagyobb borászatok is bemutatkoznak a többnapos programsorozaton. A VIII. Hévízi borünnepen világhírű előadóművészek lépnek is fellépnek.

Híres előadóművészek az augusztus 20-i Hévízi Borünnepen!

2019. augusztus 16. péntek

18:00 Zongorista parádé Festetics tér, Kisszínpad
20:30 Csókos asszony – nagyoperett Deák tér, Nagyszínpad: Zerkovitz Béla – Szilágyi László operettje a századfordulón Józsefvárosban játszódik. A sok-sok rágalmat, de még több tapsot megélt csupa tűz muzsikát, harsány humort árasztó darab ősbemutatója a Budai Színkörben volt 1926. május 22-én, majd a Városi színházban játszották. Honthy Hanna partnere, az első Dorozsmay Pista Kompothy Gyula volt.
Közreműködnek: a 30 éves Dunakeszi Szimfonikusok, akik egész Európában, sőt a tengerentúlon is szerepeltek már.

22:30 Smooth Jazz Brothers koncertje Festetics tér, Kisszínpad. A zenekar 2017-ben alakult. Tagjai többszörösen elismert művészek, saját szólókarrierrel és zenekarral rendelkező̋, valamint hasonló műfajokban dolgozó hazai előadók.

2019. augusztus 17. szombat

18:00 Happy Dixieland Band koncertje Festetics tér, Kisszínpad: A Happy Dixieland Band számos fergeteges koncertet adott, rendezvényeken, fesztiválokon, megnyitókon, önálló esteken, hazai és külföldi közönség előtt egyaránt.  A kitűnő zenei minőség mellett védjegyünk is lett a hiteles, korhű arculat, amely a 20-as évek világát idézi. Mind a látvány, mind a profi zenészek nagyszerű játéka, valamint az ismert, fülbemászó dallamok felhőtlen szórakozást, kikapcsolódást biztosítanak minden korosztálynak. A zenekar 2016-tól Hévíz városának kulturális nagykövete.

20:30 A Swing királyai: Louis Primától Louis Armstrongig Deák tér, Nagyszínpad
Közreműködnek: Koós Réka, Fehér Adrienn, Tunyogi Bernadett és a Don Lázi Swingtett: A műfaj aranykorát mások mellett két trombita- és előadóművész neve fémjelzi igazán. Szerzeményeiket Lázár István trombitás-énekes egyedülálló hitelességgel szólaltatja meg, miközben egy showman humorával szórakoztatja a közönséget. A műsor fénypontja, a legendás Fehér Adrienn, Koós Réka, Tunyogi Bernadett trió lesz hallható a Hévízi Borünnepen.

22:30 Kasai JnofinnQuartett Lionel Richie estje Festetics tér, Kisszínpad

2019. augusztus 18. vasárnap

18:00 Sárik Péter Trió és Szőke Nikolett koncertje Festetics tér, Kisszínpad: Sárik Péter Trió az elmúlt tíz évben Magyarország egyik legnépszerűbb és legmeghatározóbb jazz-zenekara,  Szőke Nikoletta pedig a Montreaux-i Nemzetközi Jazz-Énekverseny 2005-ös döntőse és közönségdíjasa, a 2010-es Megasztár döntőse, Junior Prima Díjas jazzénekesnő.

20:30 Budapest Jazz Orchestra koncertje Deák tér, Nagyszínpad: A Budapest Jazz Orchestra Magyarország egyik legnépszerűbb big bandje. Évek óta világszínvonalon mutatja be a korabeli szvingzenét, illetve a dzsessz szinte minden válfaját.
22:30 Tóth Sándor Quartett és Náray Erika koncertje Festetics tér, Kisszínpad: Tóth Sándor saxofon és Náray Erika két saját CD anyaggal és megszámlálhatatlanul sok fellépéssel a háta mögött szintén látható és hallható a Hévízi Borünnepen.

2019. augusztus 19. hétfő

18:00 Fourtissimo: ElectroSwing koncertje Festetics tér, Kisszínpad: Fourtissimo közel 25 éve meghatározó jelenség a magyar zenei világban. Az elmúlt öt évben 480 koncertet adtak hazánkban és Európa- szerte, illetve számos hazai és nemzetközi verseny győztesei, díjazottjai. A Parov Stelar által is fémjelzett electro swing stílust balkáni réz-motívumok színesítik, egy igazi vérpezsdítő elegyet alkotva.

20:30 Gengszterkorzó – a Group’n’Swing zenekar koncertje Deák tér, Nagyszínpad: A  zenekar 2006. júliusában alakult 10 professzionális zenészből, a swing és shuffle nagymestereiből. Repertoárjuk rendkívül sokszínű, olyan előadók slágereiből válogatják össze bármely korosztály számára fergeteges szórakozást garantáló programjukat, mint Ray Charles, Michael Bublé, Nathalie Cole, vagy Louis Prima.


22:30 LoopDoctors koncertje Festetics tér, Kisszínpad: A "Loop Doctors" nevű formáció Romhányi Áron és Szendőfi Péter közös duó produkciója. Az együttes a mai modern és divatos zenei irányzatokat, mint a Drum'n'Bass, Jungle, Breakbeat, NuJazz, Rap ötvözi a jazz improvizatív elemeivel.

2019. augusztus 20. kedd

11:30 Városi ünnepség Városháza tér

18:00 AbsoluteAcoustic koncertje Festetics tér, Kisszínpad: 2013 nyarán alakult meg az Absolute Acoustic, a duó tagjai Kaszab Tibor és Kovács József László. Kaszab Tibor az elmúlt években több country zenekar kiváló szólóénekese – gitárosa, több ezer sikeres hazai és külföldi koncert közreműködője. Kovács József László pedig ( ex 100 Folk Celsius,1978-1995 ) BlackriderS 1996, hivatásos előadóművész, 5 arany és 2 platinalemez tulajdonosa, kiváló gitáros és egy különleges hangszer az 5 húros banjo virtuóza


20:30 Neoton Família koncertje Deák tér, Nagyszínpad utána Tűzijáték: A hetvenes-nyolcvanas évek egyik legnépszerűbb magyar együttese, harminc körüli magyar nyelvű és tucatnyi angol nyelvű albumuk jelent meg. Dalaikban többször felbukkannak virágok mint emberi tulajdonságok szimbólumai (Szédült napraforgó, Vadvirág, Margaréta), és gyakran visszatérő tematika a hajózás is (Santa Maria, Pago Pago, Nem szállunk ki a hajóból, Visz a hajó, fúj a szél).

A résztvevő borászatokról bővebben ITT olvashat. 

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu

Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook Blog Instagram Youtube

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!