HévízREPRO Fotós kihívás egész nyáron Hévízen

Június elejétől egészen augusztus végéig tart a Hévízi Turisztikai Np Kft. és a Hévízgyógyfürdő közös fotós kihívása a HévízREPRO.

HévízREPRO Fotós kihívás egész nyáron Hévízen

Hogy készül a HévízREPRO?

A játék lényege, hogy keress egy régi, Hévízen készült képet, aminek aztán a hévízi nyaralás időszakában el kell készíteni a 2021-es verzióját, lehetőleg ugyanazon a hévízi helyszínen, ugyanolyan beállításokkal, nagyjából így:

Keress bátran bármilyen hévízi képet, de arra vigyázz, hogy ha számodra ismeretlen személyek -akik nem adtak hozzájárulást - szerepelnek rajta, ők ne legyenek felismerhetőek!

Természetesen a szervezők azokra is gondoltak, akik még korábban nem jártak Hévízen, vagy nem szeretnének régi képek felkutatásával bajlódni. Számukra 3 lehetséges képet is ajánlottak REPRO mintának.

 

Mi a játék menete?

Miután elkészül a régi kép REPRO verziója, küldd el a lehetőség szerinte egy képbe szerkesztve, úgy mint a minta képen is látod.

 

Beküldés 3 lehetősége

  • a játékhoz készült weboldalon keresztül feltöltöd a képfájlt, és megadod a kért elérhetőséget
  • vagy megosztod a képet a „Hévíz az élet forrása” Facebook oldalon található játékfelhívás posztja alá, hozzászólásként. (különdíjat is nyerthetsz, ha saját Facebook vagy Instagram oldaladra #HevizREPRO-val osztod meg a képet)
  • és ha az előző két megoldás sem nyerte el a tetszésed, akár e-mailben is megküldheti képeit az office@hevizmarketing.hu e-mail címre.

 

A képek beküldési határideje: 2021. augusztus 31. éjfél.

A képek értékelése

Szeptemberben kerül majd sor a közönségszavazásra, és képek értékelésére, az alábbi kategóriákban:

  1. a régihez legjobban hasonlító REPRO,
  2. a legviccesebb REPRO ötlet,
  3. a legtöbb egy felhasználó által készített REPRO.
  4. közönség díjas REPRO
  5. abszolult első helyezett REPRO

Különdíj

Azok, akik képeiket feltöltik saját Facebook vagy Instagram oldalukra hastag #HevizREPRO felirattal részt vesznek a különdíj sorsoláson is.

 

Jó játékot, jó fényképezést Hévízen! További információk a játékról és a nyereményekről itt!

 

HÉVÍZ! ÉREZZ RÁ A VÍZÉRE

 

 

 

 

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!