Hévíz télen is közös szenvedélyünk!

Legjobb ellenszer a téli begubózás ellen, ha olyan programokat keresünk vagy találunk ki, ahol együtt lehetünk azokkal, akiket legjobban szeretünk, amikor olyasmit csinálunk, amit legjobban élvezünk és amikor olyan helyen vagyunk, ahol szívesen maradnánk még! Tippek egy ilyen programhoz!

Hévíz télen is közös szenvedélyünk!

HÉVÍZ!

Sokak számára nem több, mint egy különleges termáltó.

Na persze kell-e több annál, mint egy természetes termáltó, ami vulkanikus eredetű, vize mégis alkalmas a fürdőzésre, élő bioritmusa, flórája és faunája van és a víz bizonyítottan magas ásványi anyag tartalmának köszönhetően gyógyító erővel bír. Forrásbarlangjából olyan sebességgel tör fel a meleg víz, hogy a tó vize 3 naponta teljesen kicserélődik. A vízhőmérsékletet a természet pont úgy szabályozza, hogy abban télen-nyáron (24°C – 35°C) fürödni lehessen, felszínét pedig nem csak a mesebeli tájat idéző tündérrózsák borítják, hanem a különleges gázokban gazdag vízpára is, amit belélegezve fokozzuk a megújulás élményét.

Na de miért több ennél Hévíz?

Mert immár több mint 200 éve méltán híres gyógyfürdője Közép-Európának, a fürdőzők, a wellness és az egészséges életmód szerelmeseinek mekkája, a személyre szabott mozgásszervi betegségek gyógyításának egyik meghatározó szereplője. Az országszerte használt hévízi iszap és a hévízi súlyfürdő otthona. Több mint 10.000 ágyával a minden évszakban megannyi csodát rejtő Nyugat-Balatoni térség turisztikai középpontja.

5 meghatározó élmény, amire számíthat, ha Hévízen jár!

  1. A Hévízi-tó csodálatos látványa, és a víz selymesen simogató érzése.
  2. Tiszta levegő, csönd, madárcsicsergés a tavat körülölelő véderdőben és a környék számos túraútvonalán, mert itt mindig is tudták mi az a „slow tourism”.
  3. Egy szoba, ami pár napra csak az Öné, és ahol lesik minden kívánságát, miközben nyugodtan kikapcsolva hagyhatja a mindennapjainkat behálózó digitális világot.
  4. Wellness és beauty élmények a világ minden tájáról, legyen az tradicionális vagy modern, vagy az élmények ötvözése, mint például a hévízi specialitás a gyógyiszap-masszázs.
  5. Kulturális és szórakoztató programok, a komolyzenétől a legújabb mozifilmekig, a római kori harci tábortól a boldog békeidők karneválig.

Hévízen nem menekül, mert valóban saját bőrén érzi majd, hogy mi az az „én idő”.

Végül 3 tipp egy szenvedélyes hévízi pihenéshez!

Kalandra fel! A telefonok kikacsolása után, vállaljon be egy különleges szauna szeánszt, segway túrázzon késő délután Egregyen a római-kori romoknál és nézze meg a naplementét az Árpád-kori templom lábánál, végül ne felejtse el megélni a pihenés minden apró pillanatát, mert mindig „Tedd, amit igazán szeretsz!”

Tervezzen be egy igazán romantikus napot a párjával, amiben az érzékeket is felpezsdítő Hévízi-tóban való fürdőzést egy páros aroma masszázs és egy gyertyafényes gourmet vacsora követi. Ezek után már biztos, hogy nem fáj a fej, nem fáj a hát, egy szenvedélyes estéhez „Nincs több kifogás!”

Kezdjék a napot egy frissítő séta után egy-egy fiatalító arckezeléssel, majd idézze fel fiatalságát egy igazi magyar lángossal Hévíz egyik lacikonyháján. A nap zárásaként szórakozzanak önfeledten a Fontana Filmszínház egyik legújabb moziján. „Mindörökké, fiatalon!”

Kattintson ide, és mi segítünk összeválogatni a legjobb ajánlatokat!

Szívesen megnyerné álmai pihenését? Vegyen részt játékunkban, hiszen most 7 héten át hévízi páros pihenéseket sorsolunk ki!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!