Hévíz, ahogy TE láttad!

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. fotóversenyt hirdet három kategóriában!

Hévíz, ahogy TE láttad!

Keressük vendégeink legjobb hévízi képeit!

Keresd vissza legjobb fotóid, válassz egy kategóriát és nevezz október 31-ig egy vagy akár több általad készített hévízi képpel.

Kategóriák:

„A” kategória: Csak én láttam

Ide várunk miden olyan alkotást, ami nem a megszokott nézőpontból mutatja meg a várost. Bemutat egy még rejtett kincset, vagy egy már jól ismert helyet a TE sajátos szemszögedből, akár némi humorral fűszerezve. Lehet életkép, családi fotó, rendezvény fotó, de akár egy épületrészlet is.

„B” kategória: Hévízi-tó vízen, földön, levegőben

Szinte minden vendéget megihlet maga a Hévízi-tó. A fürdőzés élménye, az iszap, a párolgás a tavirózsák, a vízimadarak. Mindegy, hogy partról, vízből vagy a levegőből készült, a téma megkerülhetetlen és minden nézőpontból lenyűgöző.

„C” kategória: Gasztrofotó

Szereted a finom ételeket és díjazod, ha azok szépek is? Biztos készítettél már fényképet egy ételről, amivel már kóstolás előtt lenyűgöztek. Ebben a kategóriában olyan képeket küldhetsz, amik valamilyen hévízi gasztroélményhez kapcsolódnak.

Beküldés módja:

Töltsd fel a képet Facebook oldaladra vagy a Hévíz az élet forrása! Facebook oldalra, Instagram oldaladra, vagy ha nincs ilyen felületed, küld el nekünk a heviz4evszak@gmail.com.

Minden esetben írd a kép alá: #hevizfoto és a választott kategóriát: A / B / C

Beküldési határidő:

2020. október 31. 24.00

 

 

Díjak:

A pályázók között a Hévízi Turisztikai Np Kft. 5 db hévízi ajándékcsomagot sorsol ki, melyek hévízi ajándéktárgyakat tartalmaznak.

A kategóriánként győztesek egy-egy értékes hévízi wellness ajándékcsomagot kapnak ajándékba, mely több egyedi terméket tartalmaz majd.

A legjobb képek között közönségdíjat osztunk majd ki, valamint különdíjakat is szeretnénk odaítélni, melyekhez a hévízi szolgáltatók lesznek partnereink.

A díjakat minden esetben postán juttatjuk el a nyerteseknek, akikkel először a Facebook vagy Instagram oldalon vesszük fel a kapcsolatot.

Zsűrizés:

A beérkezett pályaműveket 5 tagú zsűri értékeli, melynek tagjai a Hévízi Turisztikai Np Kft. marketing munkatársai, 1 fő fotós, a Hévízi Televízió és a Hévízi Tófürdő 1-1 munkatársa.

Hol lehet visszanézni a képeket?

Írd be a Facebook vagy az Instagram keresőjébe: #hevizfoto és máris láthatod az összes beküldött pályaművet.

Hogyan lehet szavazni?

A szakmai zsűri a beérkezett pályaművekből kiválasztja a legjobbnak ítélt 30 képet, melyekre a Hévíz az élet forrása oldalon lehet majd szavazni november 1 és 10 között.

Eredményhirdetés:

2020. november 13-án, pénteken kerül sor az ünnepélyes eredményhirdetésre.

Ezen a napon kerül kihirdetésre a közönségdíjas kép és a szakmai zsűri által választott kategóriánkénti győztesek neve is. Ugyanekkor kerülnek „átadásra” a különdíjak és sorsoljuk ki pályázók között az 5 db ajándékcsomagot is.

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!