Harmadszorra is „Hévíz a csókok városa”

A Hévízi Vállalkozók Egyesületének szervezésében idén február 11. és 19. között lepik el Hévíz városát a legkülönbözőbb csókpadok, kapuk, selfie pontok. Két éve 14 csókpaddal indult a kezdeményezés, de idén már több mint 70 szerelmes helyszín várja a vendégeket, amivel Hévíz valószínűleg nevezhetne az ország egyik „legszerelmesebb városa” címre is, már ha lenne ilyen rang! Lehetne!

Harmadszorra is „Hévíz a csókok városa”

Nem csak a vállalkozók, de évről-évre egyre többen kapcsolódnak be a kezdeményezésbe. A városban üzletek, hotelek, magánszálláshelyek, vendéglátóhelyek, szolgáltatók, közintézmények (Polgármesteri Hivatal, Posta, OTP), magánszemélyek is készítenek csókpadokat, hidakat, kapukat, hogy mosolyt csalogassanak a szürke téli napokon a járókelők arcára. Amúgy idén sem csak a párokra gondoltak a szervezők, mert lesz újra szinglipad is, remélve, hogy talán pont itt és most talál majd rájuk a szerelem.

Az éttermekben, cukrászdákban több helyen Valentin napi menük és finomságok várhatók, a szállodák romantikus programokkal, zenés estekkel, páros masszázsokkal, és érzéki szaunafelöntésekkel készülnek február 10 és 19-e között.

Nem csak azért érdemes felkeresni Hévízt és a csókpadokat, mert a Valentin nap alkalmából romantikus hangulatba öltözik a város, hanem azért is, mert azok, akik a párjukkal közös képet készítenek egy-egy helyszínen akár selfie játékban is részt vehetnek.

Ehhez nem kell mást tenniük, mint feltölteni egy hévízi csókpadnál készült közös fotót a heviz.hu/jatek oldalra máris esélyessé válnak az egyik nyereményre. A fotókat a HelloHévíz Facebook oldalon lehet majd megnézni és azokra szavazni, hiszen az egyesület tagjai fotóalbumot készítenek majd a beérkezett képekből, ahol először a közönség szavazhat majd. A legtöbb szavazatot kapó képek tulajdonosai között kerülnek kisorsolásra február 28-án 19 órakor, élőben a nyeremények, amik a következők:

  • ENI Travel 20.000 Ft értékű utazási utalvány
  • Hotel Európa Fitt 2 személyes vacsora a Citrus éttermükben
  • Budmil márkabolt Hévíz 10.000 Ft vásárlási utalvány
  • HB Vendéglő Hévíz 10.000 Ft értékű vacsora utalvány
  • OTP ajándékcsomag

A sorsolást a HelloHévíz Facebook oldalon lehet majd élőben követni.

A padokat idén igazán nem lesz nehéz felkutatni. Minden helyszín felkerült a Google térképére, így okostelefonunk segítségével könnyel megtalálhatjuk akár a legeldugottabb csókpadokat is, legyenek azok akár a belvárosban, Egregyen vagy a hévízi véderdőben.

A játék részletei és a játékszabály megtalálhatók itt! <<<

A térképért kattints ide! <<<

A képeket pedig ide kell majd feltölteni! <<<

 

A fotók illusztrációk, 2022-ben készültek, ugyanekkor, Hévízen.

Milyen konkrét programokat ajánlunk még februárra? Kattints ide!

További információk

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!