Földi szúnyoggyérítés

Hévíz Város Önkormányzat Gazdasági Műszaki Ellátó Szervezete értesíti Hévíz város lakosságát, hogy a ROVÉRT Kft. 5630 Békés, Hőzső u. 7. (Tel.: 06- 66/510-760) Hévíz város területén földi kémiai szúnyoggyérítési munkálatokat végez.

Földi szúnyoggyérítés

Munkavégzés időpontja:
2023. július 13. (napnyugta utáni időszakban)

Tartalék időpontok (rossz idő esetén):
2023. július 14-15. (napnyugta utáni időszakban)

Felhasználásra kerülő irtószerek: Deltasect 1,2 ULV vagy

Deltasect Plus 20 ULV szúnyogirtó szer

Az első dátum az irtás tervezett napját jelenti, akadályoztatás esetén (erős szél, eső, köd, lehűlés, stb.) a kezelést a további napokon végzik. Amennyiben a tervezett időpontokban nem tudják elvégezni az irtást, akkor a tartalék időpontokban történik a munkavégzés.

A készítmény méhekre veszélyes, ezért kérjük, hogy a kezelés ideje alatt a méhek bezárásáról gondoskodni szíveskedjenek!


A lakosság részére javasolt intézkedések:
A szabadban tárolt gyermekjátékokat, élelmiszereket, evőeszközöket, a szabadban szárított ruhákat, a kezelés napján javasolt összegyűjteni vagy letakarni. A kezelés idejére és az azt követő 1 órában javasolt az ablakokat, ajtókat zárva tartani és a külső levegőt bejuttató mesterséges szellőztető berendezéseket kikapcsolni. A kezelt területen termő zöldségeket, gyümölcsöket fogyasztás vagy feldolgozás előtt ajánlott megmosni. A kezelést végző gépkocsi közvetlen közelében tartózkodni nem szabad.
A szabadban, fedetlenül tárolt vízgyűjtő edényekben, a különböző tárgyakban megülő esővízben akár egy hét alatt is kifejlődhetnek a szúnyoglárvák. A szúnyogirtó kezelés kiegészítéseként ajánlott, hogy az ingatlantulajdonosok szüntessék meg, rendszeresen ürítsék
vagy takarják le az épületek körüli kisebb, pangó vízgyülemeket.


Hévíz, 2023. július 12.

Gönye József
igazgató

Címkék:

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!