Buli & Nyár Hévíz Önre vár!

Hévíz a Tófürdőről és nem a nagy bulikról híres. Ez igaz. Azonban Hévízen élőzenéből is hihetettül széles választék várja a vendégeket a latinos zenétől a tánc partiig.

Buli & Nyár Hévíz Önre vár!

LATINOS HANGULATBAN


Kézműves házi készítésű Hévízi álom fagylalt és latinos ritmusok várják Sissi kávézóban. Csütörtökönként Varga Endre és Bódis Betti játszik latinos zenéket, pénteken és szombaton (18 órától) szintén latin stílusban pánsíppal és gitárral Arjana Jorge Alberto zenéje hallható. Szerdán esténként pedig a Luis-ból ismert Horváth Tibi zenél.



Hévíz egyik központi terén, az Rózsakert Étteremben hétfő kivételével szintén minden nap (18-22 óra között) szól az élő zene. Az énekes Melyna nagy nemzetközi világsztárok számait, mint Michael Jackson vagy Brian Adams adja elő zenei kísérettel. A csinos hölgy óceánjáró hajó sztárja volt.



FIATALOS JAZZ ÉS AKUSZTIKUS ZENÉK


A Korona Étterem és Panzió újszerű zenei estéket tervez (alkalmanként 18 órától), ahol a Thrills Acustic Duó olyan slágereket játszik akusztikus előadásban, mint Bagossy Brothers, Adele, Sting, Ákos, Rihanna, Kovács Kati.

Hévíz sétálóutcáját heti három alkalommal (csütörtök, péntek, szombaton 18-22 óra között), a Brix Bistroban szóló jazz jellegű gitár zene tölti be.



ZENÉS NYÁRI VACSORÁK


Aki cigány zenét szeretne hallgatni, közben finom magyaros és zalai ételeket fogyasztani, ehhez a Magyar Csárda a kiváló választás. Itt heti 5 napon át szerda és vasárnap kivételével cigányzenekar játszik.
Az Egregyi Római pincében péntek esténként (18 órától) szakszofonnal, és szintetizátorral kísért zenés vacsorát tölthetnek el tajjellegű helyi borokat fogyasztva, és a csodálatos panorámában gyönyörködve. A Kocsi csárdában vagy a Kerék csárdában szintén élőzenés vacsora várja a vendégeket.

 

TÁNC PARTIK ÉLŐZENÉVEL


A Hofbräu Vendéglőben minden este (17-22 óra között) élő lehet Nyári Béla zenéjére táncolni, közben pedig kellemes vacsorát elfogyasztani. A bajor specialitásokat is kínáló vendéglő programjai közül nem hiányozhat az Október Fest, ahol az idei évben szeptember 19 – október 3. között a híres német HB zenekar játszik majd.

Július végétól az Ensana Thermal Hévíz és Aqua hotelek bárjai is nyitva állanak a tánczenét kedvelő, akár külsős vendégek előtt is. Az Ensana Hotel Hévíz Ciklámen presszójában szerdán és szombaton este 19.00 órától, az Ensana Thermal Aqua Quint Bárjában kedden és pénteken 19.00 órától lehet részt venni zenés-táncos esteken. Az első program időpontja 2020. július 31.

Egyedülálló hely a nagyparkolóban a Flavius üzletházban 12 éve működő Kis Luis Hévíz. Az megújult Luis randipresszó felköltözött az üzletház emeletére. Csütörtökön és vasárnap 19:00-23:00 között pénteken éjjel egyig, szombaton éjjel kettőig élő tánczene szól. Nincs ránc, ha van tánc, hív a Kis Luis mottója mindenkit egy jó táncos bulira. A megszokott hétvégi bulikat bálok teszik változatossá, ilyen a Katalin napi bál, Szüreti bál, vagy a Nőnapi buli.



BŐVEBB INFORMÁCIÓ AKTUÁLIS PROGRAMOKRÓL ÉS SZÁLLÁSAJÁNLATOKRÓL:


www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.


MÉG TÖBB ÉRDEKESSÉGET OLVASNA HÉVÍZRŐL? KÖVESSEN MINKET SAJÁT CSATORNÁINK MINDEGYIKÉN!


Facebook | Blog | Instagram | YouTube

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!