A tökéletes ajándék: Hévízi élményutalványok karácsonyra

Miért adna szeretteinek ugyan jópofa, de haszontalan ajándékokat karácsonyra? A sokadik tárgy általában pár év után a szemetesben landol, az élmény pedig egy életre emlék marad! Az idei karácsony egyik legnépszerűbb ajándéka a szállásutalvány, nézze meg a hévízi utalvány ajánlatokat, melyeket az ötcsillagos szállodától a panzióig megvásárolhat! Legyen biztos benne, hogy szeretteinek a legmegfelelőbb szállást találja meg, vásároljon utalványt direkt a szállásadónál!

A tökéletes ajándék: Hévízi élményutalványok karácsonyra

1. Exkluzív ajándék, minden alkalomra!

Ajándékozza szeretteinek a gondtalan pihenés élményét elegáns környezetben! A Lotus Therme Hotel & Spa*****-ban vásárolhat 2 éjszakás ajándékutalványt 2 fő részére korlátlan spa és szauna használattal. A megajándékozott naponta 4 alkalommal is részt vehet szaunaceremóniáin és egyéb sport és wellness programokon, esténként élő zene várja a szálloda Sali Mar bárjában. Választhat hétköznapokra vagy akár hétvégékre is érvényes ajándékutalványt vagy akár értékre szóló ajándékutalványt. A megrendelt ajándékutalványt akár azonnal otthon is kinyomtathatja és átadhatja.

2. Ajándékozzon élményt!

A NaturMed Hotel Carbona****superior szálloda ajándékutalványa számtalan lehetőséget kínál Önnek arra, hogy örömet szerezzen. Épp úgy meglepheti családtagjait, barátait egy kényeztető wellness pihenéssel, mint egy Wellness Brunch – „Ízélmény és fürdővarázs” utalvánnyal. A meghatározott értékű utalványt a szívének kedves személy felhasználhatja szobafoglalásra, élményfürdőzésre, vitalizáló-, egészségmegőrző- és gyógyászati kezelésekre egyaránt. De Ön választhat egy-egy szolgáltatásra (pl. szállás, Wellness Brunch) szóló utalványt is. A Carbona Ajándékutalványt már online, bankkártyás vásárlással is megrendelheti.

3. Lepje meg szeretteit a legfontosabbal!

Ajándékozzon pihenést a hévízi Hotel Európa fit****superior-ba ajándékutalvány formájában. Vásárolhat tetszőleges összegre szóló utalványt, vagy válasszon az exkluzív ajánlatok közül:

Pihentető napok Hévízen vagy a Hévíz bármikor - mert megérdemlem utalványok. Kedves  ajándék egy kedvezményes árú, ínyenc meglepetéssel és masszázzsal fűszerezett utalvány amely 2 fő részére 2, 3, 4 éjszakára is megvásárolhat. Az utalvány félpanziót, leves büfét, üdvözlőitalt édes ínyenc meglepetést a Mandarin Bárban, továbbá egy kényeztető masszázst tartalmaz. Természetesen a szálloda megújult uszoda és szauna részlegét, élményfürdőjét és gyógymedencéjét és fitnesztermét is korlátlanul használhatja.

4. Zárja az élményt utalványba!

A Bonvital Wellness és Gastro Hotel utalványai közül keresse a személyre szabott Bonvital gasztro és wellness élmények vagy a Páros élmények utalványt. Mindkét csomag tartalmaz 2 fő részére 2 éjszakára szóló szállást félpanziós ellátással, korlátlan wellness használatot és wellness kupont. A Páros élmények utalvánnyal a szerelmesek pedig páros masszázzsal kedveskedhet. A szálloda Brix éttermében vásárolhat értékutalványként Brix Vacsorautalványt, ami tökéletes ajándék a gasztronómia szerelmeseinek.

5. Ajándékozni mindig öröm!

A Korona Panzió*** Étterem értékutalványát szintén megvásárolhatja az év minden különleges alkalmára, így karácsonyra is. Az értékutalvány szállásra illetve étkezésre is felhasználható.

A hévízi szállás ajándékutalványok tárháza szinte kimeríthetetlen, a város majd összes szálláshelyén van lehetőség igazán különleges személyre szóló élményt ajándékozni és a fa alá rejteni.

További  ajándékutalványok Hévízre:

  • Kolping Hotel Spa & Family Resort: Kolping, Élmény, Pihenés: Az együtt töltött idő a legjobb ajándék!
  • Pallace Hotel Hévíz: Wellenss meglepetés
  • Ensana Hotels Hévíz: Új karácsonyi ajándékkártya
  • Hotel Aquamarin: Karácsonyi Ajándék
  • Hotel Spa Hévíz: kikapcsolódás és az egészség, amelyet mindenki megérdemel
  • Hunguest Hotels Ajándék Kártya
  • Hotel Erzsébet Hévíz: Xmas Shopping!, Keretösszeges élmény utalvány, Ajándék wellness utalvány
  • Zalasprings Golf Resort

+ 1 TIPP! Utalvány a Hévízi Tófürdőbe

Tegye különlegessé az ünnepeket, vásároljon Hévízi Tófürdőbe szóló ajándékkártyát szeretteinek! A Hévízi Tófürdőbe, 1 évig felhasználható, tetszőleges értékben feltölthető plasztik ajándékkártyát vásárolhat, mellyel bármely szerettét könnyen megajándékozhatja karácsonyra. A kártya beválható egy vagy több alkalommal, belépőjegyre ugyanúgy, mint wellness szolgáltatásokra.

Válasszon a sokféle lehetőség közül, rendelje meg az szerettei igényeinek leginkább megfelelő utalványt! Élvezze az ajándékozás örömét, sorban állás nélkül, otthonról kényelmesen!

 

Bővebb információ hévízi programokról ide kattintva

Kövessen minket! FACEBOOK | INSTAGRAM

Tourinform Iroda Hévíz

E-mail: heviz@tourinform.hu | Tel: +36 83 540 131

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!