A minőség díjat érdemel

Magyarország és a világ legismertebb utazási portáljai az utazók és szakmai zsűri véleményét is figyelembe véve minden évben díjazzák a minőségi szálláshelyeket. Hévízi szállodák az 2019-ben is több szakmai díjat kiérdemeltek, mint a legjobb minőségű 4-5 csillagos szálloda-, a legjobb Traveller’s Choice, továbbá családbarát- és kutyabarát díjat.

A minőség díjat érdemel

A Szallas.hu immár hetedik éve megrendezett versenyén az Ensana Thermal Hévíz szálloda a 4-5 csillagos kategóriában harmadik helyezést ért el. A tavalyi évben a négy csillagos wellness hotel kategóriában szintén dobogós helyen végzett Magyarország első gyógyszállodája.

A Hotel Európa fit ****Superior szálloda a Szallas.hu szakmai díjazott 2. helyezését érdemelte ki.A díjak felett egyrészt egy szakmai zsűri döntött, másrészt természetesen az utazók, akik szavazással és vendégértékelésekkel rangsorolták a szállodákat. 

A TripAdvisor a világ legnagyobb utazási oldala, melynek segítségével könnyedén lehet megszervezni az álomnyaralást. A hotelek részletes bemutatása mellett a többi utazó véleményének elolvasása is könnyíti a fogási döntést.Az oldal üzemeltetői évente megkeresik azokat a hoteleket, melyeket a vendégek a legjobbnak értékeltek. Az utazók több millió értékelései alapján kerülnek kiválasztásra a nyertesek. A TripAdvisor rangsorában ismét a Top10 családbarát szálláshely között szerepel a Kolping Hotel Spa &Family Resort. A Kolping szálloda közel 450 vélemény és értékelés alapján elnyerte a Traveller’s Choice 2019 díjat!

A Kutyabarát.hu szerkesztői 2012 óta népszerűsítik a felelős kutyatartást és a kutyabarát filozófiát. Az idei évben 11 kategóriában mind zsűri-, mind közönségdíjat és különdíjakat is kiosztottak a partnereinknek. A hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel nyerte el a Kutyabarát Balaton különdíj első helyezését.

 

Bővebb információ hévízi programokról és szállásajánlatokról:

Tourinform Iroda Hévíz
E-mail: heviz@tourinform.hu | Tel: +36 83 540 131
Kövessen minket! FACEBOOK | INSTAGRAM

Kapcsolódó cikkek


Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Hévíz közel 1,5 milliárd forintos költségvetési hiánnyal számol az idei évre, de a fejlesztések folytatódnak

Hévíz közel 1,5 milliárd forintos költségvetési hiánnyal számol az idei évre, de a fejlesztések folytatódnak

2020. április 28. 09:33

A vendégeknek április 26-tól nem kell idegenforgalmi adót fizetniük ez év december végéig, a döntést a kormány hozta meg a közelmúltban. A 2018. évi ifa utáni állami adótámogatások sem járnak április 22-től a településeknek, ezek az összegek az állami járványügyi védekezés támogatását szolgálják.

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

Új kerékpárok a hévízi Tourinform Irodában

2019. március 06. 10:36

A tavasszal együtt nem csak a jó idő érkezett meg Hévízre!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!