5 élmény 20% kedvezménnyel!

Idén tavasztól már a Hévízi Tófürdőben és az új Kis-Balaton Látogatóközpontban is érvényes lesz a WEST of BALATON egész éves kedvezmény.

5 élmény 20% kedvezménnyel!

A West of Balaton összefogás keretében nyújtott 20% kedvezmény a pénztárcákra nézve is jelentős, a családok számára alkalmanként több ezer forint megtakarítást jelent.

A Balaton-felvidéki Nemzeti Park, a Zobori Élménypark, a Helikon Kastélymúzeum, a Hévízi Tófürdő és a Zalakarosi Fürdő forgalomélénkítő kedvezményrendszer bevezetésével és közös kampánnyal indítja a 2021-es turisztikai szezont. Egymás belépőjegyeinek felmutatásával ugyanis 20% kedvezmény igénybevételére lesznek jogosultak a vendégek egészen 2021 év végig.

A West of Balaton márka előnyeit, a 20%-os belépőjegy kedvezményeket a régióba kirándulók élvezhetik.

Az együttműködés stratégiai jelentősége, hogy a Nyugat-Balaton térség öt legjelentősebb turisztikai szolgáltatója egymást támogatva dolgozott ki olyan látogatók számára előnyös kedvezményrendszert, ami elősegíti az ide érkező vendégek mobilizálását a különböző attrakciók, települések között. Remélik, hogy a West of Balaton márka kedvezmény rendszere már otthon, az utazási döntés fázisában motiváló tényező, hiszen olyan lehetőséget kínál, amivel az ide érkező vendégek előre tervezhetővé, színesebbé tehetik nyaralásukat. Ráadásul épp a legjelentősebb ökoturisztikai, kulturális és épített térségi attrakciók belépőjegyeihez férhetnek hozzá csökkentett áron.

A programban részt vevő turisztikai attrakciók

  • Hévízi Tófürdő
  • Helikon Kastélymúzeum kiállításai
  • Zalakarosi Fürdő
  • Zobori Élménypark
  • Kis-Balaton Látógatóközpont , Bivalyrezervátum és Vörsi tájház

Az együttműködés 2021. május 7-i sajtótájékoztatóján Juhász Szabolcs, a Magyar Turisztikai Ügynökség turizmus szakmai igazgatója kiemelte: a nyugat-balatoni régió mindig is élen járt a térségi együttműködésben, melynek egy újabb fontos mérföldköve adja a mai esemény apropóját. Az itt élők felismerték a desztinációban való összefogás, a komplex élménykínálat fontosságát, amely a jövőben még hangsúlyosabbá válik. Példaértékű, hogy a piaci szereplők nem egymás versenytársaként, hanem együttműködő partnerként jelennek meg, és egymást erősítve, még magasabbra pozicionálják a térséget.

A kedvezményre jogosító pecsétet május közepétől kaphatjátok jegyetekre!

A West of Balaton által nyújtott kedvezményekről részletes információk találhatók az alábbi képre kattintva!

 

Bővebb információk!

www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu
Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Még több érdekességet olvasna Hévízről? Kövessen minket saját csatornáink mindegyikén!

Facebook | Blog | Instagram | YouTube

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!