2018-ban újra Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Méltán állíthatjuk, hogy a 2016-ban indult minőségfejlesztési pályázat nagy sikernek örvend a hévízi magánszállás kiadók körében. A 2017-es évben még többen, még nagyobb összegű támogatásra pályáztak a Hévíz TDM Egyesületnél.

2018-ban újra Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Az önkormányzat, hasonlóan a 2016-i évi keretösszeghez, idén is biztosított 16.000.000 forint összegű fedezetet a befolyt idegenforgalmi adókból, a magánszálláshelyek minőségi fejlesztésének a támogatására.

A 2017-es évben összesen 11.231.059,- Ft értékben nyertek támogatást a pályázók, ami 36%-os növekedés a 2016-os évhez képest.

2018-ra ismét meghirdetésre kerül a pályázat, változatlan feltételekkel. A jövő évi pályázatok lesznek az elsők, amelyeknél már vizsgálják a „Koronás minősítés” meglétét is. A pályázati felhívás az indulás évétől tartalmazza azt a feltételt, hogy kettő sikeres pályázat után a harmadik alkalommal már a pályázónak rendelkeznie kell a Koronás szálláshely minősítéssel, vagy igazolnia kell, hogy a minősítést már elindította. A minősítés költségei a pályázatban elszámolhatók, így plusz kiadást nem jelentenek. 2017-ben már számos pályázó beépítette ezt a költséget is a pályázatába és elindította a minősítés folyamatát.

Két év felkészülés után, nem fog nehézséget okozni a szálláshelyeknek a minősítés megszerzése, de természetesen továbbra is minden segítséget megkapnak ehhez a Hévíz TDM Egyesülettől. A cél, természetesen a minőségi szálláshelyek, szolgáltatások, és a vendégek kényelmének növelése.

A pályázatról további információ a www.heviz.hu honlapon, a Tourinform Irodában (8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.), valamint a következő elérhetőségeken kaphatók: Tel.: +36/83/540-070, E-mail: info@hevizmarketing.hu.

Kapcsolódó cikkek


A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!