tartalom: Borászatunk Keszthely és Hévíz között található. Szőlőink gazdag löszös talaja, a domborzat és az Alpok közelsége jó feltételeket biztosítanak. Sok kézimunkával, terméskorlátozással, és igényes borászati eljárásokkal készülnek karakteres boraink. Magyar fajtáink: Cserszegi, Pátria, Irsai és rozé gyöngyöző, Pét-Nat, Déjavu (PB csúcsbora), Késői Cserszegi (IWC London arany, PB csúcsbora). Világ fajták: Sauvignon, Chardonnay, Cabernet S., Shiraz
tartalom: Bistro élmény A Brix Bistro séfjének, kollégáinak és szakmai partnereinek nem titkolt célja, hogy a hévízi és a környékbeli közönséget egy új, a modern kulináris trendeket követő gasztronómiával ismertesse meg. Mindezt egy olyan újszerű design-nal megálmodott és a legújabb irányzatoknak megfelelő környezetben teszik, amely a népszerű turisztikai célpontban eddig nem volt jelen. A Brix séfje kizárólag a kiváló minőségű szezonális és legkedveltebb alapanyagokat használja, igyekszik az új gasztronómiai trendeknek megfelelő fogásokkal megismertetni vendégeit, de az eddig megszokott ételeket is kreatívan, kifinomult igényességgel tálalja. Bistro-nk a tradicionálisan magyar, hagyományos alapanyagok tiszteletben tartása mellett folyamatosan törekszik az új, meghökkentő összetevők és kombinációk kipróbálására is.