Shopping Night a belvárosban

Szeretne este Hévíz belvárosában vásárolni? Itt az alkalom! Új program!!! Shopping night a belvárosban.

Ilyen még nem volt!

Hévíz belvárosában 2020. október 24-én, az ünnepi hétvégén hosszabb nyitvatartással, ajándékokkal, kuponokkal és akciókkal várják az üzletek a vásárlókat, érdeklődőket!

A programot egy kellemes hangulatú koncert nyitja meg a Festetics téren. 5 és 7 óra között a Babos - Piller Jazz Duó hozza majd hangulatba a közönséget.

Több mint 60 üzlet vesz részt a programban, melyek egészen este 9 óráig tartanak nyitva. Az akciós időszak délután 17.00 és 21.00 között tart, így mindenképp érdemes lesz délután egy felfedező sétát tenni a belvárosban!

Hamarosan elérhető lesz a résztvevő üzletek listája is!

Olvassa el cikkünket a rendezvényről!

 

Térkép


Kapcsolódó cikkek


HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.03.06.-03.15.

HÉVÍZI ÜDÍTŐ ... Programválogatás a következő 10 napra 2020.03.06.-03.15.

2020. március 05. 13:34

Itt lakik? Hévízen tölti megérdemelt pihenését? Épp most néz utána, hogy merre induljon a jövő héten kikapcsolódni? Mi segítünk! Hévízi ÜDÍTŐ rovatunkban, a következő 10 napra ajánlunk néhány különleges programot Hévízen és környékén!

Pörgesse fel az év utolsó napjait Hévízen!

Pörgesse fel az év utolsó napjait Hévízen!

2019. december 12. 14:42

A programokból sztárfellépőkből Hévízen szilveszterkor sem lesz hiány. A választék bőséges a szállodai férőhelyek viszont nagyon gyorsan fogynak, csapjon le az utolsó helyekre! Válogasson kedvére a Hévízi szállodák szilveszteri csomagajánlatai között:

Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen

Márciusi tófürdőzés és séta a szabadban Hévízen

2019. március 02. 09:54

Tavasszal már a kellemes napsugarak hatására egyre többen sétálnak a hévízi belvárosban, a Schulhof Vilmos sétányon és a Véderdőben. Ebben a hónapban, akár vezetett sétán is részt vehet. Márciusban a következő programok várják a Hévízre érkezőket.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!