Adrenalin tréning Lillával

Következő tornaidőpontok: hetente kedd és péntek 18:00

Heti több alkalommal szállóvendégek és a környéken élők számára ADRENALIN tréninget hirdetünk Pátkai Lilla diplomás gyógytornászunk közreműködésével.

"Pátkai Lilla, diplomás gyógytornász vagyok és a Hotel Európa Fit****superior rehabilitációs projektkoordinátora.
A szállodában heti rendszerességgel egy alapos átmozgatásra várlak Benneteket, hogy testileg-lelkileg formába hozzuk magunkat.

Az edzés, amire várlak az ADRENALIN. Kemény pillanatokra számíthattok, de biztosan tudom Nektek ígérni, hogy együtt elérjük a kitűzött célokat!"

Kukkants bele a tréningbe, kattints az alábbi videóra:


Mi az az Adrenalin torna?

Az Adrenalin tréninget diplomás gyógytornászunk vezeti, aki megfelelő anatómiai és élettani tudással építi fel az edzéseket. A tornán mélyizmok erősítésével foglalkozunk, melyet leginkább testsúlyterheléses gyakorlatok segítségével végzünk. Nagy hangsúlyt fektetünk a CORE izmokra- vagyis a törzs stabilizáló izomrendszerre. Ebbe az anatómiai struktúrába tartoznak a hasizmok, egyes hát- és csípő körüli izmok.

A tréning jellemzői:

Ízületkímélő
A test izomcsoportjainak 90%-át megdolgoztatja. Az edzés során előtérbe helyezzük a funkcionális izomzatot és annak speciális erősítését úgy, hogy a hétköznapokban alkalmazni tudjátok az órákon megszerzett tudást.
Aerob és anaerob kapacitás fejlesztése - állóképesség növelése
Fókuszban a törzs izmainak megerősítése szerepel: Core tréning
Folyamatosan változó edzés programokkal, feladatokkal és az intenzitás megfelelő mértékű növelésével (progresszív overload) elérjük, hogy a testünk nem szokik hozzá a mozgásformához. Mindig új impulzusokat kap, ezért a fejlődés folyamatossága töretlen!
Maximális erő növelése
Robbanékonyság és dinamika

"Minden edzés során az általános bemelegítést 20-25 perces intenzív kardió rész követ. Ilyenkor nincs mese, izzadunk és küzdünk a magas pulzusszámmal. A zsírégetés magas pulzusszámban kezdődik el, így kénytelenek vagyunk edzőruháinkat nedvesíteni :) Kéretik kellő folyadékot hozni, hiszen egy edzés alatt 0,5-1 litert biztosan elfogyasztunk.
A tréning második etapjában a lokális izomerősítés veszi kezdetét, ahol kellő figyelmet fordítunk a mélyhátizmok erősítésére. Ez a szakasz kifejezetten a gyógytorna elemeit tartalmazza, így a derékbántalmakkal küzdőknek kiemelten ajánlott. A hátizmok mellett nagy hangsúlyt fektetünk a hasizom erősítésre, továbbá a női idomok kihangsúlyozása érdekében a popsi és a belső comb erősítése sem maradhat el.
Fontosan tartom megemlíteni, hogy nem csak hölgytársaimat várom a tréningre, hanem az urak is bátran kipróbálhatják azt, milyen, amikor egy izom ténylegesen elfárad.
Minden edzés más és más, nincsenek ugyanolyan gyakorlatok, ugyanannyi ismétlésszám. Még a talpalávalót is változatosan tekerem, ugyanis saját zenei mixekkel készülök az órákra.
Az edzést 8-10 perc relaxáló nyújtással zárjuk, aminek Mindenki nagyon szokott örülni :)."

A tréningek időpontjai hetente kedd és péntek 18:00.

 

Mit hozz magaddal:

  • tiszta talpú sportcipő
  • kényelmes ruházat (lehetőleg vékony nadrág, rövid póló)
  • 2 db törölköző, egy kisebb (kéz törlő méretű) és egy nagyobb
  • bőséges folyadék, lehetőleg víz és ne cukros üdítő (kivéve izotóniás ital)
  • kitartás, szenvedély, lelkesedés.

Fontos tudnivaló

A tornán való résztvevők száma korlátozott, így javasolt előre bejelentkezni az alábbi telefonszámon:
+36 83 501 126

A torna ára:

A részvétel díja 3.000 Ft/alkalom, melyet a szálloda recepcióján érkezéskor tudsz téríteni bankkártyával vagy készpénzzel.

 

 

Térkép


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!