Zenebona – végéhez ért a zenei programsorozat

12 alkalmas zenei eseménysorozat alkalmai zárultak a Hévízen.

Zenebona – végéhez ért a zenei programsorozat

A három korosztálynak szóló (ovisok /alsósok, felsősök, gimnazisták ) programok novemberben és decemberben kerültek megrendezésre a Városháza Dísztermében. A helyi és környékbeli iskolák tanulói az ének-zenei órák kiegészítéseként ismerhettek meg változatos zenei stílusokat, a koruknak megfelelő előadásmódban.

A gyerekek nemcsak hallgatták az előadásokat, hanem aktív részesei is voltak azoknak. A sorozat alkalmával felléptek az Igricek zenekar a Happy Dixieland Band, a Percussion Group, a Zajongó együttes, a Fidelis Brass, a Brumi Bandi Band, a Füredi Ifjú Muzsikusok és a Kis Hétrét zenekar.

Hogy ne felejtsék el milyen jól érezték magukat, a gyerekek kézzel fogható emléket is vihettek haza a szórólapokon: az ovisok/alsósok kivágós öltöztetőt, a nagyfelsősök papírrepülőt a gimnazisták pedig teafiltertartót.

Kodály szerint „A zene tápláló, vigasztaló elixír, és az élet szépségét, s ami benne érték, azt mind meghatványozza."

A gyerekek részvételét támogatták partnereink: a Hévízi Szobakiadók Szövetsége, a Sissy Kávézó a NaturMed Hotel Carbona, a Hotel Európa fit, a Lotustherme Hotel & Spa, és az Ensana Thermal Hotel Aqua és Hévíz és a Hévíz Turisztikai Egyesület.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!