Wellness karácsonyra

Az év legszebb ünnepe még távolinak tűnik, de azok, akiknek igazán fontos, hogy a család karácsonya idén is tökéletes legyen, lassan már gondolkodnak a teendőkön. Mi legyen a menü, hol találkozzunk a rokonokkal, kinek milyen ajándékot vegyünk, és vajon hogyan oldjuk meg úgy a készülődést, hogy a december 24-én ne hulla fáradtan álljunk a fenyőfa mellett gyertyagyújtáskor. Általános, de nagyon fontos kérdések, melyek minden decemberben fejtörést okoznak.

Wellness karácsonyra

Gondolták volna, hogy az összes felmerülő probléma megoldható? Legyen szó családi ünnepről, finom vacsoráról, pihenésről vagy ajándékozásról, a NaturMed Hotel Carbona****superior Magyarország egyik legkedveltebb wellness szállodája mindenre nyújt megoldást! Vegyük sorra a nagy karácsonyi kérdéseket.


Az egész család számára örömteli, nyugodt és békés ünneplést nemcsak otthon, hanem egy színvonalas hotelben is megszervezhetjük. A régen látott rokonok itt úgy karácsonyozhatnak együtt, hogy közben senki sem kényszerül állandó „konyhai üzemmódba”. A szállodában töltött ünnepnapok garantálják a pihenést, a meghitt hangulatot, ami mellé csak ráadás a fürdőzés, a gyerekprogramok sokasága és az egész napos játék, élmény. A karácsonyi gasztronómiai élvezetekről a szálloda négycsillagos séfje gondoskodik.

Ha azonban az ünnepeket otthon szeretné tölteni, szánjon időt egy kis karácsony előtti feltöltődésre, hogy végre kipihenten bontogathassák majd a fa alatt a karácsonyi ajándékokat. Az ünnepek előtti pihenéshez a négycsillagos szálloda legkedvezőbb áru adventi akció ajánlatát érdemes kihasználni. Kényeztetés a megfáradt testnek, felüdülés a léleknek a regeneráló spa programok és a csodás termálvíz segítségével.

A karácsony után pedig indulhat a tél szünet. Ilyenkor a legtöbb szülőt is szabadságra engedik és nincs is annál jobb program, mint otthon gubbasztás helyett belevetni magunkat az önfeledt pihenés örömeibe, a fürdők világába és az év végéig tartó szórakozás. Ebben az időszakban a szálloda és a Hévíz városa is tele van programokkal, fürdőzés, séták, esti programok, előszilveszteri buli garantálja az élményeket.

Ha a karácsonyra már csak az ajándék hiányzik, arra is kínál megoldást a NaturMed Hotel Carbona! Csodás ajándék lehet idősnek, fiatalnak egyaránt a Carbona ajándékutalvány. Ünnep, élmény és ajándék – egybeforr Hévízzel és a NaturMed Hotel Carbonával ****superior.

www.carbona.hu

 

Kapcsolódó cikkek


Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

Beköszöntött az ősz, de Hévízen továbbra is színes programokkal várjuk Önöket!

2018. október 01. 14:56

Októberben is rengeteg koncerttel várjuk a Hévízre látogató vendégeinket, melyek garantált szórakozást nyújtanak az őszi hidegben is!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

Budapest Card a Hévíz Tourinformban!

2019. augusztus 06. 15:39

A több mint 30 ingyenes szolgáltatást és további 10% és 50% közötti kedvezményeket kínáló Budapest Card már Hévízen is elérhető.

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!