Ünnepi programkínálat karácsonykor és szilveszterkor Hévízen

Az év utolsó napjai megtelnek ünnepi varázslattal. A készülődés közben vagy az ünnepek során igazi ajándék lehet néhány együtt töltött nap. Ezek a napok szólhatnak akár ünnepi koncertekről, wellnesskényeztetésekről, melengető fürdőkről, forró szaunaélményekről, vidám gyermekprogramokról és nem utolsó sorban finom fogásokról. Olyan meghitt közös pillanatok, amikor a szeretteinkkel közösen töltött perceket a szeretet ünnepének fényei aranyozzák be.

Ünnepi programkínálat karácsonykor és szilveszterkor Hévízen

Összegyűjtöttük, hogy mivel csábít Hévíz az év utolsó napjaiban.

Advent fényei a belvárosban és buli a piacon

Hévíz belvárosában adventkor kigyúlnak az ünnepi fények. A Festetics téren felállított karácsonyfa mellett helyet kap a Betlehem és az adventi koszorú, amin minden vasárnap délután ünnepélyes műsor keretében fellobban egy-egy gyertyaláng. A sétálóutcában faházakból szűrődik ki hétvégenként a hangulatos zene és a gőzölgő meleg italok csábító illata. Kézművesek kínálják portékájukat, a Moll Károly téren pedig szombatonként kora délután gyermekprogramok, kicsit később hangulatos koncertek várják a sétálókat. Szombat délelőttönként a Hévízi Termelői Piac területén Ízes Advent programok várják az érdeklődőket. Bepillantást nyerhetünk a mézeskalács-készítés vagy épp a halászléfőzés rejtelmeibe.

December 30-án, ugyancsak a Hévízi Termelői Piacon szezonzáró disznóságok várják a vendégeket, egy hízó őszinte sajnálatára. A hajnali pálinkák után megtörténik a kiszemelt jószág levágása, majd a legfinomabb disznóságok sütése, főzése, kóstolása. Másnap ugyanitt, sátor alatt, Szilveszteri koncertekkel, utcabállal várják azokat, akik egy fergeteges bulival zárnák az Óévet.

Ünnepi koncertek és sztárfellépők a szállodák repertoárjában

Aki az ünnepekben Hévíz valamelyik szállodáját választják, egészen biztosan nem maradnak programok és meglepetés vendégek nélkül. Míg napközben élvezhetik a felmelegítő wellnessélményeket, fürödhetnek a Hévízi-tóban vagy sétálhatnak Keszthely és Hévíz ünnepi fényekkel díszített belvárosában, addig esténként a fenséges fogások mellé különleges fellépők is érkeznek, hogy teljes legyen a szórakozás.

A NaturMed Hotel Carbonában akár minden adventi hétvégén élvezhetjük az élő zongorakoncerteket a hotel bárjában, míg a december 24-től kezdődő ünnepi időszakban már minden nap lesz valamilyen érdekes program, melyek között van gulyásparty, Törpe Klub, Dynamic Band a bálteremben, fáklyás séták, sonka-pezsgő kóstoló, szaunaszeánszok, mézeskalács-díszítés. A karácsonyi és szilveszteri sztárfellépők között szerepel Csepregi Éva, Singh Viki, Gájer Bálint, Bon-Bon együttes, szamba show.

A Hotel Európa Fit csapata is igényes ünnepi programokkal várja vendégeit. December 24. és 31. között minden nap zenés programok várják a vacsoravendégeket. Fellépnek a teljesség igénye nélkül: Bódis Bettina és Varga Endre, a Happy Dixiland Band, a Silver Duó, Varga Miki zenekara. Szilveszteri sztárvendégük Janicsák Veca lesz, de az estét színesíti egy fergeteges Ritmo de Conga show is. A gyerekes vendégek örömére délutánonként animációs programok, kreatív foglalkozások hangolják a családokat a karácsonyra.

A Korona Étterem és Panzió minden évben tematikus szilveszteri bulival készül, és ez az idei évben sem lehet másképp. December 31-ére mindenképp érdemes asztalt foglalni, ha vagy olyan bevállalós, hogy részt vegyél egy igazi Moulin Rouge hangulatú évzáró partyn. Korhű hangulat, francia zenék, francia ételek és italok csábítanak, a megjelenés pedig a stílushoz illő öltözetben ajánlott. A buli végén talán még asztalon táncolás és közös kánkán is lesz.

Sokak szerint a családi utazók Alfája és Omegája a Kolping Hotel Spa & Family Resort, ahol a megszokott gazdag programkínálattal várják a kisebb és nagyobb gyerekkel érkezőket a téli szünetben. Felsorolni is sok lenne, mi mindent találtak ki, hogy az advent első napjaitól egészen a szilveszteri buliig varázslatossá tegyék a családok számára az év végét. Az animációs, mesés és zenés programok mellett a gyerekek természetesen találkozhatnak Bobo-val és Mimivel, de hogy a szülők számára is pihentető legyen a „telelés”, készültek Apakikapcsoló és Anyatöltő kényeztető wellness programokkal is. Az ünnepnapok sztárfellépői között szerepel Badár Sándor, Wolf zenekar, Figura Ede, Irigy Hónaljmirigy, Aranyosi Péter. A Kolpingban sem marad el a tűzijáték, a tombolasorsolás, a medencés party, de az első újévi pezsgős reggeli sem. Ezek után maradtak felesleges energiák? Féláron leugrálhatod az Adrenalin Arénában.

A Lotus Therme Hotel & Spa-ban inkább a felnőtt közönség szórakoztatását tűzték ki célul. Dörnyei Roland zongoraestjét követően Wolf Alexandra "Lélektől lélekig" című karácsonyi koncertje lesz hallható. De az ünnep másnapján fellép Oláh Gergő is hotelben. Előszilveszteri és szilveszteri buli is lesz, ez utóbbin a Fricska táncegyüttes kápráztatja el a közönséget. A december persze a forró élményekről is szól, így a Lotus spa részlegén télűző szaunaprogramokon olvadozhatnak a vendégek.

Vannak hotelek persze, ahol még titok lengi körül, hogy ki lesz a karácsonyi és a szilveszteri sztárfellépő, de az Ensana Thermal Hotel Hévízben és Aqua hotelben, a Bonvital Wellness & Gastro Hotelben is mindenképp számíthatunk a pazar gálavacsorákra és a megszokott, magas színvonalú műsorokra. Aki pedig nem tudja elképzelni a szilveszteréjszakát tűzijáték nélkül, nekik a Palace Hotel Hévíz óvébúcsúztató csomagját ajánljuk, ahol a Seres Brothers és a Boka Boogie Band gondoskodik a jó hangulatról.

Mindenkinek meghitt ünnepet, jó egészséget és önfeledt pillanatokat kívánunk az év utolsó napjaira!

További információk

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

 

A HOTELEK ÜNNEPI AJÁNLATAIT ITT TALÁLOD!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!