Újra trendi apartmant bérelni!

De hol talál vendégházat, ha minőségre vágyik?

Újra trendi apartmant bérelni!

A legfrissebb statisztikák szerint egyre többen foglalnak apartmanokat, magán házakat akár rövidebb hétvégi, akár több hetes üdülésekre készülnek. Az élénkülő kereslet minőségi fejlődést hozott magával, aminek a vendégek a legnagyobb haszonélvezői.

 

Mindenki emlékszik a ’80-as évek „Zimmer Feri” stílusú vendégházaira, amikor a garázsban, a padláson, de még a pincében is kiadó szobák voltak, csíkos huzatú „gabi heverőkkel” és otthonkás házinénivel. Bevillantak az emlékképek? Gyorsan töröljék ki és felejtsék el!

Ma már a privát apartmanokban is WiFi, modern és kényelmes berendezés, jól felszerelt konyha, sőt akár szauna és jacuzzi várják a vendégeket. Egy dolog maradt a régi: a háziak vendégszeretete.

Jó példa az új trendre Hévíz, ahol több mint duplájára nőtt a magánházak vendégforgalma 2013-2017 között.

Házias reggeli

„Hévízen található jelenleg a legtöbb koronás minősítést elnyert magánszálláshely Magyarországon – fejtette ki H. Horváth Orsolya a Hévízi Turisztikai Kft. ügyvezetője. – „A kereslet egyértelműen a minőség irányába mozdult el. Hévízen hozzávetőlegesen 4.000 vendégágy található apartmanokban, vendégházakban. Közülük azok tudnak sikeresek lenni, akik folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat és jelen vannak az online térben. A vendégek a jól felszerelt házakat keresik, elsődleges szempont az internet, a reggeli és a biztonságos parkoló. A jó minőségű szolgáltatásokba fektetett energia többszörösen is megtérül, például Hévízen 80% feletti a visszatérő vendégek aránya. Ennél jobb visszajelzés a mi szakmánkban nem létezik.”

Lajkó Ferenc a Hévízi Szobakiadók Szövetségének elnöke is megerősítette a pozitív folyamatokat. Mint mondta „hatalmas büszkeség, hogy Hévízen már 2015-ben elindult az az összefogás, melynek eredményeképpen a magánszállásadók minőségfejlesztésre tudnak pályázni. Ennek köszönhető a sok minősített szállás is a fürdővárosban. A nagy szállásközvetítő portálokon is többeknél markáns emelkedés következett be a vendégértékelésekben, ami a felújításoknak és az eszközbeszerzéseknek is köszönhető. 2018. júliusban a magánszálláshelyek részesedése a teljes hévízi forgalomból 28%-ra ugrott fel. Ez óriási eredmény és biztos vagyok bene, hogy ez a koronás minősítéseknek is köszönhető.”

A vendégek érdeklődése az őszi szezonban sem csökkent, gőzerővel folyik a termál szezon, egymást érik a hosszú hétvégék és szünetek.

Ne maradjon le, keresse meg az Önhöz legjobban passzoló apartmant a Hévíz.hu kínálatából és tesztelje személyesen a hévízi vendégszeretetet!

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:
www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu

Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Kövessen minket!
www.facebook.com/heviz.info
www.instagram.com/iloveheviz

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!