Újra trendi apartmant bérelni!

De hol talál vendégházat, ha minőségre vágyik?

Újra trendi apartmant bérelni!

A legfrissebb statisztikák szerint egyre többen foglalnak apartmanokat, magán házakat akár rövidebb hétvégi, akár több hetes üdülésekre készülnek. Az élénkülő kereslet minőségi fejlődést hozott magával, aminek a vendégek a legnagyobb haszonélvezői.

 

Mindenki emlékszik a ’80-as évek „Zimmer Feri” stílusú vendégházaira, amikor a garázsban, a padláson, de még a pincében is kiadó szobák voltak, csíkos huzatú „gabi heverőkkel” és otthonkás házinénivel. Bevillantak az emlékképek? Gyorsan töröljék ki és felejtsék el!

Ma már a privát apartmanokban is WiFi, modern és kényelmes berendezés, jól felszerelt konyha, sőt akár szauna és jacuzzi várják a vendégeket. Egy dolog maradt a régi: a háziak vendégszeretete.

Jó példa az új trendre Hévíz, ahol több mint duplájára nőtt a magánházak vendégforgalma 2013-2017 között.

Házias reggeli

„Hévízen található jelenleg a legtöbb koronás minősítést elnyert magánszálláshely Magyarországon – fejtette ki H. Horváth Orsolya a Hévízi Turisztikai Kft. ügyvezetője. – „A kereslet egyértelműen a minőség irányába mozdult el. Hévízen hozzávetőlegesen 4.000 vendégágy található apartmanokban, vendégházakban. Közülük azok tudnak sikeresek lenni, akik folyamatosan fejlesztik a szolgáltatásaikat és jelen vannak az online térben. A vendégek a jól felszerelt házakat keresik, elsődleges szempont az internet, a reggeli és a biztonságos parkoló. A jó minőségű szolgáltatásokba fektetett energia többszörösen is megtérül, például Hévízen 80% feletti a visszatérő vendégek aránya. Ennél jobb visszajelzés a mi szakmánkban nem létezik.”

Lajkó Ferenc a Hévízi Szobakiadók Szövetségének elnöke is megerősítette a pozitív folyamatokat. Mint mondta „hatalmas büszkeség, hogy Hévízen már 2015-ben elindult az az összefogás, melynek eredményeképpen a magánszállásadók minőségfejlesztésre tudnak pályázni. Ennek köszönhető a sok minősített szállás is a fürdővárosban. A nagy szállásközvetítő portálokon is többeknél markáns emelkedés következett be a vendégértékelésekben, ami a felújításoknak és az eszközbeszerzéseknek is köszönhető. 2018. júliusban a magánszálláshelyek részesedése a teljes hévízi forgalomból 28%-ra ugrott fel. Ez óriási eredmény és biztos vagyok bene, hogy ez a koronás minősítéseknek is köszönhető.”

A vendégek érdeklődése az őszi szezonban sem csökkent, gőzerővel folyik a termál szezon, egymást érik a hosszú hétvégék és szünetek.

Ne maradjon le, keresse meg az Önhöz legjobban passzoló apartmant a Hévíz.hu kínálatából és tesztelje személyesen a hévízi vendégszeretetet!

 

Bővebb információ aktuális programokról és szállásajánlatokról:
www.heviz.hu | heviz@tourinform.hu

Tourinform Iroda Hévíz
Tel: +36 83 540 131
8380 Hévíz, Rákóczi u. 2.

Kövessen minket!
www.facebook.com/heviz.info
www.instagram.com/iloveheviz

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!