Újra csodás old timer autók felvonulása várható Hévízen!

Ön érezte már úgy, hogy egy csillogó-villogó, gyönyörűen felújított veterán autócsoda anyós ülésén szeretne ülni és furikázni a csodálatos napsütésben? Gondolta már, egy-egy régi filmet nézve, hogy szívesen lecserélné autóját akár egy régebbire is, ha az olyan lenne, amiben egykoron Humphrey Bogart vagy Audrey Hepburn ült? Netán az egyik kedvenc Hollywoodi mozija a Tolvajtempó?

Újra csodás old timer autók felvonulása várható Hévízen!

Hévízen a hétvégén kézzel foghatóvá válik a csoda, és az orrunkban érezhetjük a régi idők benzingőzét.

Idén már XIII. alkalommal kerül megrendezésre a Lotus Retro Mobil Concours d’ Elegance, ez a felejthetetlen élményt nyújtó veterán- és luxusautó felvonulás és kiállítás.  A két napos rendezvény június 16-án egy autós felvonulással veszi kezdetét, ami Hévízről indulva a keszthelyi Festetics Kastélyt is útba ejtve ér majd vissza a Tófürdőtől délre fekvő Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz 17 hektáros ősparkjába. Az old timerek figyelemre méltó külseje és motorhangja bizonyára sok kíváncsi szemet vonz majd úton – útfélen.

 

A kiállított autók között igazi különlegességek is szerepelnek idén, mint például az először 110 éve gyártott „Tin Lizzy”, egy eredeti Ford T-Modell, de itt lesz egy 1974-es Rolls Royce Silver Shadow, egy 1937-es Adler Trumpf Junior Sport, egy 1968-as Lincoln Continental és egy Magnum féle Ferrari 308 GTS is. A név azonban nem megtévesztő, hiszen igazi 21. századi luxusautó márkák is bemutatkoznak a parkban. A szakmai és közönség zsűri pedig több kategóriában is megválaszthatja majd kedvenceit.

A program  igazi csemegéire azonban vasárnap, június 17-én kerül sor, mikor a hotel megnyitja kapuit a látogatók előtt. Itt nem csak testközelből láthatjuk a járműcsodákat, hanem akár egy retro program részeseivé is válhatunk. A kicsiknek és nagyoknak szóló programok visszarepítenek bennünket az időben. A pedálos kisautó versen a legkisebbek, a 80-as évek zenéi és a grill sátor pedig a nagyobbak szívét is megdobogtatják majd.

A program további részleteiért kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!