Újabb nyelvvel bővült a hévíz.hu!

Októbertől már lengyelül is olvashatók tartalmak a város turisztikai weboldalán a magyar, német, angol, orosz, cseh, svéd, norvég, kínai, olasz, francia nyelvek mellett. Reagálva a növekvő lengyel forgalom igényeire a nyelv megjelenésével a szerkesztők célja az, hogy az olvasók igényeit még szélesebb körben kiszolgálják.

Újabb nyelvvel bővült a hévíz.hu!

Tudta Ön, hogy a hévíz.hu idén januártól szeptember végéig már 474.575 munkamenettel és 1.183.300 oldalleöltéssel rendelkezett? Ez havonta átlagosan 52.730 látogatót jelent, akik leginkább a programokat, a tófürdő információkat és szállásokat böngésznek. Idén már több mint, 3.000 megkeresést (ajánlatkérést/foglalást) regisztráltak az oldalon fent lévő hotelekben és magánszálláshelyeken. Ezzel azonban még nincs vége, hiszen ezek a számok folyamatosan emelkednek.

Sőt! Az őszi kampányok is elindultak már magyar, német, és cseh nyelveken párhuzamosan – online (AdWords, Facebook) és offline (televízió, rádió és nyomtatott) felületeken egyaránt. A kampányok valamint a folyamatosan növekvő forgalom miatt érdemes az oldalon fent lévő szálláshelyeknek mindig aktuális ajánlatokkal, akciókkal megjelenni, hogy minél több foglalást érhessenek el.

Bővebb információ a hévíz.hu-ról:
Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.
office@hevizmarketing.hu
+36 83 540 070
 

Kapcsolódó cikkek


Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

A Hévíz Tourinform arculata is megújult!

2019. augusztus 08. 08:00

Új arculata és lógója van a Tourinform hálózatnak, amelyet már a Hévíz Tourinform Iroda épületén is láthatnak a turisták és a helyi lakosok.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!