Újabb járványügyi intézkedések a Szent András Reumakórház és Hévízgyógyfürdőben

Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház a járványügyi helyzetre való tekintettel további óvintézkedéseket vezetett be a dolgozók és a betegek védelmében, a járványügyi kockázatok minimálisra csökkentése érdekében.

Újabb járványügyi intézkedések a Szent András Reumakórház és Hévízgyógyfürdőben

2020.04.03-tól a járványügyi helyzetre való tekintettel a sétányon átvezető gyalogos forgalom átmenetileg nem lehetséges. Indokolt esetben, engedéllyel lehet a sétányon tartózkodni (kórházi betegfelvételre érkezők, dolgozók) fokozott óvintézkedés mellett. Ellenőrző pont került kialakításra az Intézet két bejáratánál (Fedett Fürdő és Terápiás Centrum sétány kezdetéhez és az Ady utca felőli sorompós parkolóhoz) és csak azon személyek léphetnek be a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház területére, akiknél a testhőmérséklet ellenőrzés és szükség esetén Covid-19 fertőzéssel kapcsolatos checklista kitöltésre került és ezek alapján megfelel a járványügyi előírásoknak, valamint elvégezték a kötelező kézfertőtlenítést. Az elkerített területre és az Intézménybe való jogtalan belépés következményeket von maga után.

A Fedett Fürdő és Terápiás Centrum a járóbetegek számára munkanapokon hétfőtől péntekig 6:30-10:30-ig tart nyitva. A szakorvosi rendelések továbbra is üzemelnek, elsősorban telefonon keresztül zajlik a konzultáció, szükség esetén (sürgős esetben, vagy tartós egészségkárosodás elkerülése érdekében) személyes megjelenés is történhet. A diagnosztikus eljárások a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházban hozzáférhetők, figyelembe véve a központi intézkedéseket. A járóbeteg szakellátás területén az előjegyzési rendszer folyamatosan működik (Telefonon: 8:00-13:00 között), illetve elektronikusan. (Elérhetőség: Tel.: +36 83 343 481, E-mail: elojegyzes@spaheviz.hu)

A lelet kiadására személyesen nincs lehetőség, de az EESZT-ben háziorvos által hozzáférhető, külön kérés esetén postai úton kerül kiküldésre.

 

2020.04.02.

 

HÉVÍZGYÓGYFÜRDŐ ÉS SZENT ANDRÁS REUMAKÓRHÁZ

8380 Hévíz, Dr. Schulhof Vilmos sétány 1. Pf. 111.

Tel: + 36 83 501-700

Fax: + 36 83 540 -144

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!