Új négycsillagos szálloda Hévízen

Új négycsillagos szálloda, a Bonvital nyitotta meg kapuit Hévízen.

Új négycsillagos szálloda Hévízen

Nyolcvan százalék feletti kihasználtsággal működnek a hotelek, a város újabb küldőpiacokat hódít meg, így szükséges a szálláshelyek bővülése – mondta a fürdőváros polgármestere a Bonvital Wellness & Gastro Hotel megnyitó ünnepségén.

A közel hetven főt foglalkoztató hotel ünnepélyes megnyitóján  Papp Gábor polgármester hangsúlyozta, hogy szükség van  a  férőhelyek bővítésére, hiszen  a hévízi három, négy és öt csillagos hotelek átlagosan nyolcvan százalék vagy  e feletti kihasználtsággal  működnek.

- Egyre több újabb piacot nyerünk meg közösen: komoly, összefogott munka folyik a szállodák és az önkormányzat között. A tavalyi évben egymillió-hetvenhatezer vendégéjszakát teljesített a város, az idei évben várhatóan elérjük az egymillió-egyszázat, hiszen már az első három hónapban közel 16 ezer vendégéjszakával növekedtünk a tavalyi évhez képest - elemezte a városvezető.

Az új, négy csillagos  hotel  kilencven szobával, több mint kétszáz férőhellyel működik.

- A pályafutásom alatt soha nem tapasztaltam  olyan szakmai  összetartást, érdek nélküli, baráti és szakmai együttműködést, mint amit  itt Hévízen. Magyarországon a gazdasági válság óta nem volt olyan vállalkozási kedv, amely a szállodaépítkezéseket, beruházásokat támogatta. Most gombamód nőnek ki a földből a három, négy és öt csillagos házak, a turisztikai vállalkozások - mondta Kovács Nikoletta a szálloda igazgatója köszöntőjében, hozzáfűzve, hogy éppen ezért egyedi szolgáltatásokat kell nyújtani. A fiatalabb korosztályt célozzák meg, és várják a fürdővárosba az egészségügyi prevencióra, a  rekreációra és a gasztronómiára alapozva.

 

Keszey Ágnes - Zalai Hírlap

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!