Ugye szívesebben van szállodában, mint kórházban? (X)

A relaxáción és a stresszoldáson túl újabb érv szól amellett, hogy szállodai pihenéssel kényeztesse magát. A szakmai alapokon nyugvó medical wellness szolgáltatások hazai úttörőjének számít szállodánk, amely megfelelő hátteret biztosít, hogy karban tartsa az egészségét.(X)

Ugye szívesebben van szállodában, mint kórházban? (X)

Higgye el, hogy nyugodt körülmények között, szállodai miliőben igazán hatékony lépéseket tehet a betegségek megelőzéséért! A tradicionális kúrák mellett nálunk minden adott, hogy egyensúlyba hozza a szervezetét: a NaturMed Egészségprogram egyénre szabott állapotfelméréseket és megoldási javaslatok kínál.

Modern technika és szakértelem

A szállodánkban számos állapotfelmérést segítő műszaki eszköz segítségével kaphat képet a szervezete pillanatnyi állapotáról. A teljesen fájdalommentes műszeres vizsgálatokat megelőzően egy kérdőíves felmérést végzünk, amivel feltérképezzük a családi vonatkozásokat, a múltbéli betegségeket, az életmód jellemzőit és természetesen az egészségügyi panaszokat is. A mért adatok és a kérdőívre adott válaszok alapján egy orvosi konzultáció keretében megismerheti az egyénre szabott terápiás javaslatainkat és választ kaphat az egészégét érintő kérdésekre.

Az Egészségprogram keretén belül többféle állapotfelmérő miniprogram közül választhat.

Sokoldalúság

A szállodánkban lehetősége nyílik, hogy az egészsége érdekében az orvosi konzultáción túl dietetikus és mozgásterápiás szakember véleményét is kikérje. A táplálkozási és mozgási tanácsok mellett az egyéni adottságaihoz illeszkedő étrendet és a mozgásprogramot akár ki is próbálhatja!

Szeretettel várjuk a NaturMed Hotel Carbonában! Válasszon ajánlataink közül és pihenése alatt lesz alkalma az egészségére is figyelni, hiszen állapotfelmérő miniprogramjaink bármely csomagajánlathoz foglalhatók.

www.carbona.hu

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!