Ugri-bugri játszótér, gyerek check in, országos első helyezés, 4 csillagos minősítés - Elismerésre méltó minőségi fejlesztések a hotelek kínálatában

Örömteli, hogy a vendégek minőségi kiszolgálása érdekében a szállodák, szolgáltatók évről-évre fejlesztenek, változnak. Egyre szebbé, kényelmesebbé válnak, hogy modern és minőségi szolgáltatásokkal várják vendégeiket.

Ugri-bugri játszótér, gyerek check in, országos első helyezés, 4 csillagos minősítés - Elismerésre méltó minőségi fejlesztések a hotelek kínálatában

Nem először és valószínű nem is utoljára lett az év családbarát szállodája a Kolping Hotel Family & Spa Resort 2019-ben, hiszen nincs olyan évszak, hogy ne lenne valamilyen újítás a hotelben a családok legnagyobb örömére. Bár a fogadó épület még nincs teljesen kész, de aki belép egyből érzi, hogy a nyaralás már a recepción elkezdődik. A családokat egy interaktív, játékos tér fogadja, ahol már a megérkezés is egy kaland. Gyerek check in, videó fal, érintő képernyős játékok több korosztály igénye szerint, játékos falminta, bobó bankó gyűjtés és stesszmentes regisztráció akár nagycsaládosként is.

A fogadóépület felújításával párhuzamosan a parkban is folytak munkák. Elkészült egy ugri-bugri egy az egyes terepasztal. Az eddig csak gokart pályának használt aszfalt ugyanis Varjas Judit iparművésznek köszönhetően már nem csak egy placc a parkban. A tapolcai halas lépcső alkotója ugyanis összesen 12,5 nap alatt, kb. 100 munkaórában, 23 liter festéket, lakkot felhasználva készítette el azt a játék pályát, ahol a gyerekek kedvükre ugrálhatnak, guggolnak, futnak, távolugranak és mindezt színes vonalak, nyilak, pöttyök által vezérelve. A gyerekek akár nyári melegben, akár ősszel, gumicsizmát húzva, kifáradásig ismételgethetik a kreatív játszótér adta lehetőségeket, hogy végül felállhassanak a dobogó legfelső fokára.

Ezzel szemben nagyon is felnőtteket célzó, minőségi szolgáltatásaival, a 2019-es év legjobb magyarországi golfpályája címet nyerte el a Zala Springs Golf Resort. A díj elnyerésével a golfpálya bekerült a világ legjobb golfpályái közé. A World Golf Awards díjat 2014-ben hozták létre és célja a golfturizmus területén a szabványok javítása az által, hogy díjazza azokat a szervezeteket, akik élen járnak a golfszolgáltatásokban.  A Zala Springs Golf Resort nem csak kiemelkedő minőségű golfpályáival hívta fel magára a figyelmet Magyarországon, hiszen a kifinomult design, a színvonalas kiegészítő szolgáltatások, a szállás és gasztro kínálat is fontos szerepet kap ezen a fantasztikus helyen. Nem tudjuk eleget hangsúlyozni, hogy nem csak a golf szerelmeseinek, profiknak ajánljuk.

A Hotel Spa Hévíz, a gyógytó szállodája, november elején hivatalosan is új  Hotel Stars minősítést kapott. A hotel korábban 3 és 4 csillagos szobákkal és szolgáltatásokkal rendelkezett, de az utóbbi év sikeres felújításainak és fejlesztéseinek köszönhetően, immár jogosan vált teljes értékű 4 csillagos szállodává Hévízen. A minősítéshez hozzájárult a lobby bár kialakítása, a kulcsos-kártyás beléptető rendszer bevezetése, a szobák és folyosók felújítása, a korábbi 3 csillagos classic szobák fürdőszobáinak teljes megújulása is. A hotel neoklasszicista épülete egyébként a régmúltat idézi fel, klasszikus eleganciát és egyben az otthon melegét sugárzó belső terekkel, szobákkal. Igazi vonzereje abban rejlik, hogy a 60 hektáros véderdő ölelésében a Hévízi-tótól csupán néhány méterre található, így vendégei, akár köntösben is átsétálhatnak a Tófürdőbe, ahová korlátlan belépést biztosít.

Kapcsolódó cikkek


Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

Őszi Tourinform nyitva tartás Hévízen!

2018. szeptember 28. 10:20

A Nagyparkolóban található Hévíz Infopont szeptember 30-val bezárja a kapuit, viszont a központi Tourinform iroda heti hét napon továbbra is üzemel.

Új elnök a Hévíz TDM Egyesület élén

Új elnök a Hévíz TDM Egyesület élén

2020. március 11. 16:08

2020. február 18-án tartotta közgyűlését a Hévíz TDM Egyesület.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!