Tündérrózsa FolkFeszt-re várják a néptánc, népzene rajongóit Hévízen

Szemet kápráztató ruhák, hímzések, motívumok, pergő lábak és forgó alsószoknyák. Csizmákon csattanó tenyerek, kopogó papucsok, ritmusuk és ragyogó arcok. Ez várható az első hévízi Tündérrózsa FolkFeszt két napján, szeptember 23-24-én Hévízen!

Tündérrózsa FolkFeszt-re várják a néptánc, népzene rajongóit Hévízen

Első alkalommal rendezik meg Hévízen szeptember 23-24-én a TündérrózsaFolkFeszt programsorozatot.

A két napos fesztivált pénteken 15.15-kor gyermek táncosok felvonulása nyitja meg. A délután a különböző életkorú gyerekek bemutatóival folytatódik a Rákóczi utcában felállított színpadon, majd 18.30-kor az ÜSTökös Kompánia veszi birtokba a színpadot, hogy egy vidám, táncos, zenés, interaktív programmal szórakoztassa a közönséget. Az első, pénteki estét végül Néptáncgála zárja, amin a Gyenes Néptánc Együttes és Nagyváthy Néptáncegyüttes fergetes műsorát láthatjuk 2 részletben. A szünetben sem maradunk program nélkül, hiszen míg a táncosok pihennek, addig a színpadon egy rövidke divatbemutató keretében ismerheti meg a közönség a táncosok ruháit, a különböző népviseleteket.

A programok szombaton a felnőtt táncosok fellépéseivel folytatódnak. Az ünnepélyes felvonulás után Fodor Mátyás nyitja meg Pergő Lépések programjával a délutáni műsort. Az este során a táncos produkciók mellett sor kerül még egy népzenei kórusra és természetes lesz össztánc, amibe akár a nézők és aktívan bekapcsolódhatnak.

A táncosokat mindkét napon a Re-Folk Zenekar kíséri élőben, a Rákóczi utcában pedig kézműves kirakodóvásárral is várják a vendégeket.

További információk

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!