Trendi az egészséges, az aktív, a zöld!

Márpedig, ha egészségtudatos, aktív és zöld nyaralóhelyet keresel, akkor Hévíz tökéletes választás!

Trendi az egészséges, az aktív, a zöld!

Sosem gondoltál még így Hévízre, ahol szerinted csak idősödő nénik és bácsik áztatják magukat a forró, sárgás, kénes vízben? Ideje, hogy megismerd Hévíz másik, AKTÍV, ZÖLD és EGÉSZSÉGtudatos arcát!

Mert Hévíz nem véletlenül az egyik legnépszerűbb utazási célpont az országban! És nem, nem csak az egyébként utánozhatatlan, egyedülálló és csodálatos Hévízi-tó miatt! Hanem azért, mert Hévízen az EGÉSZSÉGes, a ZÖLD, az AKTÍV az tényleg TRENDI. Sőt több is ennél. Mert mindez Hévízen ALAPvetés!

Itt ez a kisváros, a maga természetességével és természetközeliségével, tiszta levegőjével, hangulatos utcáival, erdőivel, tavával, a számos aktív kikapcsolódási lehetőséggel és a kulturális programkínálattal, miközben sokan nem is tudják, hogy a Hévízi-tó nem csupán azért jó, mert fájdalomcsillapító hatása van, hanem azért is tökéletes, mert a mindig tiszta és meleg vízben lehet úszni, ellazulni, pancsolni.

Hévízen és környékén a passzív pihenés mellett az alábbi aktív programok közül is lehet válogatni:

  • Túrázás a Keszthelyi-hegységben, jóga a Hévízi-tó partján, kerékpározás a biztonságos kerékpárutakon a Kis-Balatontól a Balatonpart minden strandjáig, kikötőjéhez és kilátójához. Ez utóbbi programokhoz bérelhetők kerékpárok, e-bike-ok a hévízi Tourinform Irodában is.
  • Várromok, kilátók, tanösvények, melyek minden évszakban megközelíthetők sétálva, futva és két keréken.
  • Kalandparkok várnak kül-, és beltéri élményekkel Hévízen, Alsópáhokon, Zalaszabarban.
  • Kenu, kajak és SUP túrákat szerveznek nyaranta a Balaton és a Kis-Balaton vizén, télen pedig a Hévízi-patakon.
  • Egészen extrém élményekben is lehet részed, ha hőlégballonozni, gyrokopterezni, sárkányrepülőzni, barlangászni, segwayezni, paintballozni szeretnél, mert ezek közül is választhatsz.
  • Nagy a kánikula? Irány a strand! Keszthelyen, Gyenesdiáson, Vonyarcvashegyen és Balatongyörökön a Balaton legjobb, minősített gyerekbarát és sportos strandjai kínálnak programokat.
  • Vezetett városnéző, sőt geotúrából sincs hiány. A tematikus séták a Tourinform Irodától indulnak!

Szeretnél megismerni minden aktív lehetőséget a környéken!? Kattanj Hévíz „be sporty” oldalára, teszteld, hogy melyik hévízi aktvitás passzol hozzád leginkább!

Jártál már Hévízen, és pontosan tudod mennyi fitt és egészségtudatos program van a környéken? Töltsd ki játékos kérdőívünket és nyerj egy újabb hévízi fitt programot!

 

futo_nyito.jpg

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!