TOP 5 blog bejegyzés 2018-ban! Ön mindet olvasta már?

Ön is szereti felidézni az elmúlt év legszebb pillanatait, a legemlékezetesebb történéseket? Mi sem vagyunk ezzel másképp!Lássuk, hogy melyik hévízi blog bejegyzések keltették fel legjobban olvasóink érdeklődését! Ne maradjon le Ön sem a legolvasottabb hírekről!

TOP 5 blog bejegyzés 2018-ban! Ön mindet olvasta már?

51 megjelent cikkünk 5. helyezettje a hévízi termelői piac kínálatát bemutató "Termelői, öko, bio vagy kézműves?" című írás, amibe a képre kattintva akár most is beleolvashatnak.

4. helyezett az olvasottsági listán a fürdőhely adottságaihoz nagyon is passzoló "Felnőtteknek termál, gyerekeknek normál..." nem túl sejtelmes című bejegyzés lett, amiben a legszuperebb gyerekmedencéket lehet megismerni.

3. helyezettként  már dobogós az olvasók népszerűségi listáján a "10 kérdés, amit mindenki megkérdez a hévízi virágokról" című cikk, aminél nem az előkelő helyen lepődtünk meg, sokkal inkább azon, hogy nem szerepelt még ennél is jobban, hiszen a visszajelzések alapján szinte nincs népszerűbb hévízi téma, mint a mindig csodás és minden évszakban megújuló hévízi virágágyások!

2. helyezett, épphogy lecsúszva a dobogóról a Veress Ferenc séffel készült rövid riport volt, amit nem véletlenül csodás képek egészítenek ki. A "Gasztro kalandok Hévízen" cikk sikere talán nem csak a séf sármjának volt köszönhető.

1. helyezett

Talán a vendégek környezettudatossága, természetszeretet vagy csak a hévízi véderdő iránti aggódás volt az oka, hogy egyértelműen a "Miért vágják ki a hévízi véderdő fáit?" című cikkünket olvasták el tavaly legtöbben és erre érkezett a legtöbb hozzászólás és komment is. Itt is szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy ne csak a cím alapján ítéljünk, hasznos elolvasni a cím mögött rejlő teljes cikket is. :)

Az iloveheviz blog 2019-ben is igyekszik érdekesen feldolgozni a legkülönbözőbb témákat, így már most újabb bejegyzések olvashatók!

Szöveges tartalom helyett vagy mellett szívesen nézeget friss képeket, videókat, amatőr ill. vendégeink által készített felvételeket Hévízről? Kövessék az ilovheviz Instagram oldalt, és nem fognak csalódni.

 
Címkék:

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!