Támogassa a helyit, vásároljon hazait! Két hét után újranyit a Hévízi Termelői Piac!

Április 4-től újra kinyit a Hévízi Termelői Piac. A rendeletekben előírt korosztályos megbontásban ismét jó minőségű helyi termékekhez juthatnak a lakosok és a Hévíz környékiek. A szállóvendégekre még sajnos várni kell.

Támogassa a helyit, vásároljon hazait! Két hét után újranyit a Hévízi Termelői Piac!

A piac újranyitása azonban nemcsak a vásárlóknak, hanem a helyi termelőknek is nagyon fontos, hiszen a kertben és az állattartásban nem állt le az élet. A tyúkok tojnak, a kecskék és tehenek továbbra is adnak tejet, tavasszal pedig egyre a kiskertekben egyre több a friss zöldség is.

Szombattól kezdve heti két alkalommal (kedden és szombaton) a vásárlók a szupermarket kínálata után ismét hozzájuthatnak a kedvenc helyi termékeikhez. Ismét lehet a megszokott hazai húsvéti sonka, helyi tojás és zöldség az ünnepi asztalon.

Természetesen a biztonsági előírásokat, mint - a távolságtartás, maszk viselése, csoportosulás elkerülése – mindenki érdekében szigorúan be kell tartani. Egy kapu lesz csak nyitva, és korosztályos korlátozásokat vezetnek be, aminek betartását piacfelügyelők ellenőrzik majd. Az árusok kizárólag élelmiszereket, palántákat és kézműves kozmetikumokat és tisztítószereket árulhatnak majd. Az online értékesítés továbbra is megmarad, annyi különbséggel, hogy nem az árusok nem házhoz szállítják a megrendelt terméket, hanem a piacon lehet majd átvenni az online rendelést.

 

A piaci árusok kérnek mindenkit, aki teheti, vásároljon helyi termelőktől, támogassa a helyit, a hazait!

 

PIAC  NYITVA TARTÁS:

KEDD, SZOMBAT:

-10-12 óráig:  65 év feletti vásárlók részére

-12-14 óráig:  65 év alatti vásárlók részére

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!