Szurkoljunk együtt az EB meccseken Hévízről is!

Kövesse a városban a 2021-es Labdarúgó Európa Bajnokság közvetítéseit!

Szurkoljunk együtt az EB meccseken Hévízről is!

EB kivetítők az éttermekben:

Mint ahogy már a Hofbräu Vendéglő vendégei megszokták, a sporteseményeket óriási kültéri LED-falon követhetik! -és ez még nem minden! A Bajnokság alatt a vendégek megkóstolhatják erre az időszakra megalkotott "Meccsnézős Kaják" -at és sörkülönlegességeket! 

A meccsek kezdete általában 15.00, 18.00 és 21.00 óra, ezért az étterem hosszabbított nyitvatartással dolgozik az EB ideje alatt. Lehetőség van az egyszerre zajló meccsek nézésére is a vendéglőben, de csak védettségi igazolvánnyal.

A Korona Étterem és Panzió-ban szintén nagyképernyős TV-n keresztül lesznek láthatóak a meccsek, aki itt szurkol cseh söröket fogyaszthat akciósan, hozzá finom házi készítésű hamburger is kopható!

Az ÉnAnyósom Étterem az önkiszolgáló részen TV-vel készül az EB-re, aki este az étterem a-la carte részén vacsorázik nyugodt körülmények között élvezheti a meccseket.

Sissy Kávézó és Fagylaltozóban a Hévízgaléria aulájában, védett mégis kültéri helyen, nagyképernyős TV lesz a meccsek ideje alatt.

Kocsi Csárdában a hátsó kertben nagyképernyős TV-n lesznek követhetőek a meccsek.

Machiato Caffe & Lounge-ban a benti a klímás helységben lehet szurkolni aperol vagy finom habzóbor mellett.

Hévíz sétálóutcájában, finom ételek és italok mellett a Brix Bistro is nagy kivetítővel beltérben várja az EB szurkolókat.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!