Szuper chill out programot szerveztek az őszi Hévízi-tavon

Szeptember 24-én pénteken este 7 és 10 óra között első alkalommal rendezték meg a Hévízi-tófürdőn a Holdfényfürdő programot. Az időjárás is kedvezett a fürdőzőknek; a kellemesen lehűlő estében, csodálatos élmény volt 30 fokos meleg vízben történő lazítás.

Szuper chill out programot szerveztek az őszi Hévízi-tavon

A programon a szervezők korlátozták a résztvevők létszámát. A legtávolabbról Los Angelesből érkeztek Hévízre, de a magyar vendégeken kívül voltak csehek, németek, ukránok, és érkeztek Lettországból, valamint Finnországból is a csábító programra.

A belépőjegy mellé minden fürdőző kapott egy üdvözlőitalt és egy ajándékcsomagot is. A Vital Bárban különböző finomságokat lehetett fogyasztani, mint Rosé kacsamelles baguette kakukkfüves lilahagyma chutney-val és madárbegysalátával, vagy füstölt pisztráng körtés-szőlős ruccola salátával, de volt vegán tortilla csicseriborsóval is. Desszertként rétesek továbbá koktélok, és kávékülönlegességek várták az esti fürdőzőket. A különleges esemény alkalmával több nyereményt is kisorsoltak a szervezők. Három promóciós ajándékcsomag, egy 10 órás fürdő utalvány és egy Kinesio Komplex Plus csomag talált szerencsés gazdára a programzáró tombolán.

Az egyedülálló esti fürdőzésen a Cultur Cuvée együttes élőzenéje adta a hangulatot. Az együttes szintén fantasztikus élménynek élte meg, hogy a kivilágított Hévízi-tó partján játszhatott.

„Még több ilyet, fantasztikus élmény volt a csillagok alatt fürdőzni, köszönjük! ”- írja Illés Fanni Palralimpikon világbajnok úszó a hivatalos Facebook oldalán.

További információk

Hévízi Tourinform Iroda

Hévíz, Rákóczi u. 2.

Telefonszám: 06 83 540 131

E-mail: heviz@tourinform.hu

Facebook | Instagram | Blog

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!