Sztárok és sztárprogramok az ünnepi időszakban Hévízen

Hévíz minden évben színes és szívmelengető programokkal várja a világ legnagyobb termáltavához érkező magyar és külföldi vendégeit a karácsonyi időszakban. Gondolkodjon előre az ünnepekre és tervezze meg a gondtalan pihenést az egész családnak!

Sztárok és sztárprogramok az ünnepi időszakban Hévízen

A Tófürdő közelében, a Deák téren kézműves karácsonyi vásár fogadja a fürdeni igyekvő vendégeket. Minden advent vasárnap ünnepélyes gyertyagyújtás és több alkalommal jótékonysági süteményvásár, karácsonyi zenés programok is lesznek az ünnepi időszakban.

A karácsonyi vásár Hévízen egészen Vízkeresztig tart! A termelői piacot hetente két alkalommal forralt bor illata lengi be, mellette pedig, ahogy a hideg téli napokon „illik”, a városi műjégpályán korcsolyázni is lehet.

A család minden tagja szállodai kényelemben és meghitt családias környezetben töltheti el az ünnepeket Hévízen.

Karácsonyi sztárvendégek Hévízen Szulák Andrea, Gájer Bálint, Szűcs Gabriella, Pál Dénes, Rompos Patricia. Több zenekar, gazdag zenei stílus minden szállodában. Hévízen zenél a Karácsonyi Ünnepek alatt például a Dinamic Band, Balaton Duo, Happy Dixiland Band és a Thermal Trio.

Gitárest, zongoraest, táncest, ünnepélyes gyertyagyújtás, forraltborozás, esti fáklyás séta, gyertyafényes fürdőzés, különleges szauna felöntések, mézeskalácssütés, kreatív gyerekprogramok, adventi naptár nyereményjáték, karácsonyi dallamok és Ünnepi vacsora szerepel a szállodák ajánlatai között.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!