Szorgos kezek dolgoznak a zárt ajtók mögött

Hévíz most csendes, tavaszi madárcsicsergésben ringatózik a több ezer csodás tulipán a város sétányain, terein. Lassan zöldbe borul a természet, méhek döngicsélnek a magnóliafák körül és magányosan úszkálnak a vadkacsa és kisvöcsök családok a Hévízi-tó vízén.

Szorgos kezek dolgoznak a zárt ajtók mögött

Vendégeink, akik most itt lennének, otthon számolják az eltelt és az elkövetkező napokat, hogy aztán újra élettel telhessenek meg kedvenc helyeik. Mindannyian abban bízunk, hogy a vírus múltával újra önfeledten ünnepelhetjük meg a találkozást rég nem látott rokonainkkal, barátainkkal, és akár még a kollégáinkkal is. :)

Miközben azonban sokan otthon töltjük a hétköznapokat kényszerszabadságon vagy "home office-ban", sok-sok szorgos kéz dolgozik a zárt ajtók mögött. Szépül a Hotel Európa fit udvara, épülnek a NaturMed Hotel Carbona apartmanjai, megújul a Tófürdő öltözője, festenek a Palace Hotel Hévízben, javítják a Kolping Hotel medencéinek mozaik burkolatát. Új recepteket találnak ki a séfek és cukrászok, újrafestik a szobákat, ültetik a muskátlikat, online tippeket adnak főzéshez, otthoni tornához, vagy épp óvodás korúak szórakoztatásához. Millió-millió apró dolog történik most. Az animátorok port törölnek, a pincérek kertet rendeznek, a karbantartók kilincseket szerelnek, a szobaasszonyok függönyöket mosnak.

Mert az élet nem állt meg, csak egy kis időt adott, hogy jobban figyeljünk a részletekre, hogy több időnk legyen rendezni sorainkat, új terveket szőni, szebbnek és jobbnak lenni kívül és belül.

Hévíz Mindenkit Megvár!

Még szebben, még újabban, még vidámabban. Bármi történjék is optimistán, tettre készen és vidáman várjuk az újabb feladatokat, lelkesen végezzük a tennivalókat és izgatottan várjuk az új találkozást! Önnel! Veled!

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

Hősképzés a hévízi Tourinform Irodában

2019. február 20. 11:31

Újraélesztő tréning az Országos Mentőszolgálat szakértőivel

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

2020. február 18. 11:37

A hévízi magánszállások Minőségfejlesztési Pályázatai sorra érkeznek a Hévíz TDM Egyesületéhez, amelynek a beadási határideje 2020. február 28.

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!