Szlovén üzletasszonyok Hévízen

Hévízre látogatott a 24 éve alakult FAM (Associacion of Female Managers) szlovéniai vállalkozónőket tömörítő egyesülete.

Szlovén üzletasszonyok Hévízen

Az üzletasszonyok a Külgazdasági és Külügyminisztérium Hozzáadott érték- Nők a közép- kelet- európai gazdaságért programsorozatának rendezvényén vettek részt, melynek keretében Hévízen is látogatást tettek.
A konferencia résztvevői között volt Mrs Eva Stravs Podlogar, a szlovén gazdasági és fejlesztési minisztérium államtitkára és Szép-Tüske Rita külügyi osztályvezető. A csoportot Papp Gábor polgármester és Kepli József János alpolgármester fogadta, akik a Hévíz városát prezentáció keretében mutatták be a vendégeknek.
A rendezvény célja, hogy a vállalkozó hölgyek a térség turisztikai látványosságait és értékeit is megismerhessék, így a Városházán történt bemutatkozás után a Hévízi-tavat tekintették meg.

Kapcsolódó cikkek


113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

2019. április 01. 10:02

Tudatos minőségfejlesztés és forgalomnövekedés

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

Lezárult a 2019-es Minőségfejlesztési pályázat beadási szakasza

2019. március 04. 14:04

A hévízi magánszálláshelyeknek újra alkalmuk nyílik a célzottminőségi fejlesztésére. Ehhez 2019. február 28-ig kellet benyújtaniuk pályázataikat a Hévíz TDM Egyesülethez. A pályázat finanszírozását Hévíz Város Önkormányzata biztosítja a 2018. évben befizetett idegenforgalmi adóból, amelynek kerete 16.000.000 forint.

Szúnyoggyérítési munkálatok

Szúnyoggyérítési munkálatok

2019. június 17. 12:36

Közérdekű közlemény

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!