Színpompás ősz

Kellemesen meleg víz, színpompás táj, rengeteg kirándulóhely, ízletes vacsorák és fittebb hétköznapok. - Ilyen az ősz Hévízen!

Színpompás ősz

Az ősz egy igazán csodás évszak. A táj tele lesz színekkel és finom ízekkel. A Hévízi-tó meleg vízében úszkálni épp olyan üdítő élmény, mint a Termelői Piacon válogatni a zamatos szőlők, barackok, körték között. A szállodákban felfűtik a szaunákat, az éttermekben borvacsorákkal készülnek az őszi estékre. A turisták többsége sportcipőt húz vagy kerékpár bérel és bejárja a környék legszebb helyeit, legyen szó a Tavirózsa Tanösvényről, a római romkertről, balatonparti sétányokról, a keszthelyi kastélyról vagy a Rezi várról.

 

 

Nekünk így áll össze egy tökéletes őszi hétvége Hévízen!

1 késői reggeli 2 csobbanás a meleg Hévízi-tóba 3 iszapmasszázs 4 termelői piac 5 sétahajózás a Balatonon 6 kerékpáros kirándulás Keszthelyre a Festetics kastélyhoz 7 vezetett gasztroséta Hévízen 8 vacsora élőzenével és finom borral

 

 

A HÉVÍZI-TÓ még mindig meleg!

Nyáron nem tudtál elszabadulni? Eleve az utószezonra tervezted a pihenést? Fürdőzz ősszel is 30°C feletti meleg vizű tóban Hévízen, és élvezd a zsúfoltságmentes élményeket!

Elolvasom az teljes ajánlatot!

 

 

 

Vezetett VÁROSI SÉTÁK

Szívesen megismernéd a város, a Hévízi-tó vagy a Véderdő rejtett titkait?  A különleges növényeket, az itt járt híres embereket, a legendákat? Geo-, gasztro-, kerékpártúrák Hévízen! Vezetett séták Krisztával és Zolival!

 

 

EGÉSZSÉGPROGRAM

Fáj a derekad, vállad, térded? Sportsérülésed van? Rekreáció és egészségprogramok Hévízen a fájdalommentes mindennapokért!

Kíváncsi vagyok a lehetőségekre!

 

 

AKTÍV PIHENÉS

A kellemesebb őszi idő tökéletes a kiadós városi sétákhoz, a kirándulásokhoz, túrákhoz  vagy kerékpáros városnézéshez.

Megnézem, hogy mit nézzek meg!

 

PROGRAMTIPPEK!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!