Szilveszteri sztárfellépők Hévízen

A városi szilveszteren és a szállodákban is fergeteges óévbúcsúztató programokkal várják a vendégeket.

Szilveszteri sztárfellépők Hévízen

Bon-Bon és Péter Sramek a városi szilveszteren

A Hévízi Termelői Piacon felállított színpadon egész nap várják a bulizni vágyókat.

Délelőtt a gasztro shopping programot követően 11.00 és 13.00 óra között a Varázshangok szilveszteri interaktív játszóház fűtött sátrában szórakoztatják a gyerekeket, amit 13.00 és 14.00 óra között Tini Disco követ.

Este 8 órakor aztán pezsgőbemutatóval indul a party. 21 órától DJ Belo biztosítja a folyamatos tánczenét. 22.00 -kor a BON-BON zenekar lép fel, éjfél után pedig Péter Sramek lesz a sztárvendég. Az újévet éjfélkor az Ahura Fire Tribe LED Show műsorával lehet köszönteni.

Gyűrűk Ura „téma” a Kolpingban

Gyerekkel is lehet Szilveszterezni. Mégpedig igazán önfeledt hangulatban. A Kolping Hotelben idén hobbitos tematikával készülnek. Számos játék és mulatság mellet fellép az Irigy Hónaljmirigy, Csenki Attila, Veiger Csabi, de éjfélkor lesz tűzijáték is hotel parkjában.

Torres Dani és Pély Barna

A Hotel Európa Fit hotelben már 30-án indul a buli, mégpedig Torres Dani koncertjével. 31-én aztán a hangulat tovább fokozódik, mert egyrészt fellép a Reinas del Ritmo latin tánccsoport, operettslágereket ad elő Szász Kati és Pomlényi Péter, az este sztárvendége pedig Pély Barna lesz.

Bajor hangulat a Korona Étteremben

Igazi sramli hangulat biztosan lesz a hévízi Korona Étteremben, ahol nem csak bajoros szilveszteri menüvel, de a hozzá illő zenével is készülnek a tulajdonosok. Lelkesebb vendégek, akár alkalomhoz illó jelmezbe is bújhatnak. A jó hangulatról gondoskodik DJ Zsolek.

Miller Zoltán és Gájer Bálint

A Bonvital Hotel is bővelkedik szilveszteri programokban. 30-án Miller Zoltán lép fel a hotel éttermében, majd 31-én Gájer Bálint lesz a sztárvendég. Rajta kívül azonban élőben játszik egész este a Helios zenekar és éjfélkor lesz LED Show is a vendégek számára.

 

Caramel

A Hunguest Hotel Panorámában szilveszter este Cramel lép fel, de természetesen a vendégeket az ünnepi fogások mellett egész este élő zenével szórakoztatják.

 

Nagy Gatsby Show Südi Iringóval és egy meglepetés vendég

Igazi revühangulat várja a vendégeket Szilveszterkor a Naturmed Hotel Carbonában. A Green6 zenekar egész este gondoskodik a tánczenéről, amit Südi Iringó és tánckara csak tovább fokoz Nagy Gatsby Show műsorával. A hotelnek egy további titokzatos sztárvendége is lesz, de az ő személye mindenki számára meglepetés.

 

Aki pedig egy kicsit más jellegű programot keres Hévízen, annak 30-án az év utolsó fáklyás városnéző sétáját ajánljuk nagy szeretettel!

Vidámsággal teli Szilvesztert és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánunk!

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!