Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019-ben negyedszer nyílt lehetősége a hévízi magánszállásoknak az Önkormányzat finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában megrendezésre kerülő pályázat keretien belül, hogy szállásukon minőségi fejlesztést valósítsanak meg. A megvásárolt televíziók, konyhai felszerelések, kerti bútorok, és a megvalósított fejlesztések, felújítások hozzájárultak a szolgáltatások minőségének emeléséhez, a vendégek komfortérzetének növeléséhez.

A pályázók között voltak először pályázók is, ami azt mutatja, hogy folyamatosan nő az érdeklődés a házigazdák körében, ugyanakkor 68-an már harmadszor vagy negyedszer pályáztak. Két sikeres pályázat lebonyolítása után már kötelező eleme a rendszernek, hogy a szálláshely megszerezze a Koronás Minősítést. A minősítés feltételeinek teljesítése 2 év tudatos fejlesztést követően már nem okozott nehézséget a szálláshelyeknek, ráadásul a minősítés költsége elszámolható a pályázatban, így plusz anyagi terhet sem jelent. Mindennek hatására dinamikusan nő a minősített szálláshelyek száma Hévízen.

A négyéves tapasztalatok alapján elmondhatjuk, hogy a hévízi Minőségfejlesztési Pályázat nagy sikernek örvend, a magánszállásadók egyre nagyobb számban pályáznak, és már tudatosan készülnek rá. Az elnyert támogatások összege is nagymértékben nőtt, az első évben még csak 8.328.094.- forint értékben érkeztek be pályázatok.

 

 

Bővebb információ:

 

HévízTDM Egyesület

8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.

Tel.: +36/83/540-070

E-mail: heviz@tourinform.hu

http://www.heviz.hu/hu/minosegfejlesztesi-palyazat



Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!