Senior gyakornok a Hévízi Tourinform irodában

A Hévízi Tourinform Iroda a nyári hónapokban a diákok alkalmazásán felül, készül a senior korosztály személyre szabott igényeinek kiszolgálására is. Ezért májustól a Tourinform Irodában és az Infópontban Mihályfi Gabriella „senior gyakornok” segíti a Hévízre érkező vendégek gördülékeny kiszolgálását.

Senior gyakornok a Hévízi Tourinform irodában

„1987 óta dolgoztam a turizmusban. Pályám elején 5 évet a Cooptourist-nál, mint irodavezető dolgoztam, majd a szállodaiparba kerültem, sales és marketing menedzserként tevékenykedtem több hévízi spa hotelben is.

Munkám során a vendéggel való kapcsolatteremtést és tartást, ill. az információadást tartottam mindig az egyik legfontosabb dolognak. Azzal, hogy egészségi állapotom stabilizálódott, szívesen mondtam igent a Tourinform Iroda megkeresésére és örömmel ülök alkalmanként az információs pultban. Szeretem és ismerem Hévízt, a gyógyászatát és az ehhez kapcsolódó kezeléseket. Az eziránt érdeklődőknek sok hasznos információval tudok a segítségükre lenni.”- mesélte Mihályfi Gabriella röviden a szakmai életútját.

A Hévízi Tourinform Iroda csapata igazán szerencsés, hogy tapasztalt és lelkes munkaerő segíti a vendégek informálását a nyár folyamán, aki könnyen megtalálja a közös hangot a gyógyulni és feltöltődni vágyó szép korú vendégekkel is.

Térjenek be a hévízi információs irodákba, ha programokat, kirándulási lehetőségeket vagy szállás keresnek!

Nyitva tartás és elérhetőségek:

InfoPont, Nagyparkoló
Kedd-Vasárnap: 10.00 -18.00 között

Tourinform, Rákóczi u. 2. (Sétáló utca elején)
Hétfő-Péntek: 9.00-17.00
Szombat: 10.00-16.00
Tel.: +36/83/540-131
E-mail: heviz@tourinform.hu
www.heviz.hu

Kapcsolódó cikkek


Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

Már csak 10 napig adható be a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat

2020. február 18. 11:37

A hévízi magánszállások Minőségfejlesztési Pályázatai sorra érkeznek a Hévíz TDM Egyesületéhez, amelynek a beadási határideje 2020. február 28.

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

Elérhető a 2020-as Minőségfejlesztési Pályázat a hévízi magánszálláshelyeknek!

2019. december 02. 14:51

Ismét lehetősége nyílik a hévízi magánszállásoknak minőségfejlesztés megvalósítására Hévíz Város Önkormányzata finanszírozásában és a Hévíz TDM Egyesület lebonyolításában zajló pályázat keretein belül. Az erről szóló határozatot a képviselő-testület 2019. november 28-án fogadta el.

761 millió forintos támogatás a hévízi magánszálláshelyeknek

761 millió forintos támogatás a hévízi magánszálláshelyeknek

2020. július 24. 15:17

Országosan 14.000 vidéki magánszálláshely, 45 milliárd forint összeértékben nyert támogatást a Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció keretében meghirdetett pályázaton.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!