Sármellékről Antalyába

Ez évben is közlekednek charter járatok Törökországba a Hévíz-Balaton Airportról.

Sármellékről Antalyába

Az első járat 2016. június 15-én, szerdán 10.00 órakor landolt a reptéren. A török Freebird légitársaság gépei a törökországi Antalyába közlekednek.

Az új charterek 15 induló járattal (ez három járattal több, mint a tavalyi évben) szerdánként, egészen szeptember végéig közlekednek Törökországba.

Papp Gábor, a repteret üzemeltető Hévíz polgármester elmondta: a török járat indítása különösen fontos nemcsak a város, de a régió számára is, hiszen ezzel a kiutazást is erősíteni tudják Sármellékről. A jelenlegi német, orosz, svájci járatok ugyanis elsősorban ide szállítanak vendégeket, az optimális utasforgalomhoz azonban fontos a kiutaztatás lehetőségének biztosítása is.

A Hévíz-Balaton Airport a török mellett továbbra is erősíti a tradicionális orosz és német piacait, júliustól ismét érkeznek gépek Moszkvából.

Kapcsolódó cikkek


Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

Új ingyenes Tréning indul Hévízen!

2018. szeptember 22. 10:08

Hogyan építsünk weboldalt, web áruházat programozói tudás nélkül ma a világ legkorszerűbb platformján? A Word Press képzésen ezt is megtudja!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!