Sajtótájékoztató gyerekekkel, vízilovakkal

Dedikálásra váró könyveket szorongatva várták a gyerekek a szerzőt, Boldizsár Ildikót a Kolping Hotel első mesekönyvének bemutatóján.

Sajtótájékoztató gyerekekkel, vízilovakkal

A szálloda vadonatúj éttermében a sajtó képviselői mellett a vendégek is kíváncsiak voltak, hogy is készült a könyv, amit most hivatalosan is megmutattak a nagyközönségnek.

„Élete annak van, akinek története van, és azt el is tudja mesélni.”
(Boldizsár Ildikó)

 

A vendégeket Baldauf Csaba, a szálloda igazgatója köszöntötte, és elmesélte, miért tartotta fontosnak, hogy Bobóról, a szálloda kabalaállatáról
könyv készüljön. Igazi kulisszák mögötti történeteket is hallhattak a jelenlévők a névválasztás körülményeiről, és Bobó következő terveiről.


A házigazda szavait Dr. Gárdos László, a Zala Megyei Kórház Gyermekosztály osztályvezető főorvosa egészítette ki. Bemutatta az általa képviselt Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány munkáját, azokat a fontos projekteket, amikhez most próbálják a forrásokat előteremteni. Ebben a munkában talált fontos együttműködő partnerre a családbarát alsópáhoki szálloda igazgatójának személyében. A szálloda jótékonysági szerepvállalása és az alapítvány gyerekek egészségéért folytatott munkája közösen értékes és életmentő lehetőséget teremt a térség lakói számára.
A szálloda a könyv árából befolyó teljes összeget felajánlja a Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítványnak.

 

A könyvet Timkó Bíbor illusztrációi díszítik. A rendezvény helyszínén a művész további munkáiban is lehetett gyönyörködni, hiszen a vadonatúj étterem minden grafikája az ő keze munkáját dicséri.

Boldizsár Ildikó meseterapeuta írta meg Bobó történetét. Komoly fejtörést okozott neki, hogy is teremtse meg valakinek a múltját, aki 20 éve jár-kel a szálloda vendégei között. Kicsit betekinthettünk a mesekészítés fortélyaiba is, és megtudtuk, hogy 3-4 hetes gondolkodás után végül egy álom indította el a szerző ceruzáját abba az irányba, amit most a könyvben lehet olvasni.

 

Kedves Gyerekek!
Tudtátok, hogy a könyvben arra is választ kaptok, hogy Bobó miért nem tud beszélni? Igazán varázslatos magyarázata van!
Felejthetetlen pillanatokat teremtett az a néhány perc, amikor a szerző felolvasott a saját meséjéből. Gyerek, felnőtt, víziló, áhítattal hallgatta.

A rendezvényt záró állófogadás közben mindenki örömmel fotózkodott Bobóval és Mimivel, a 2 vízilóval.


A könyv a szállodában néhány hete már kapható. Népszerűségére jellemző, hogy sok példányra már a nyomdába adás pillanatában volt jelentkező. Limitált példányszámú könyv megvásárolható a szálloda recepcióján, és megrendelhető itt.

Kapcsolódó cikkek


Határon átnyúló együttműködés az egészségért

Határon átnyúló együttműködés az egészségért

2018. szeptember 24. 09:24

Magyarország Zágrábi Nagykövetségének szervezésében, a rijekai Magyar Kulturális Napok rendezvénysorozat előfutáraként, üzletember találkozónk vett rész Hévíz 2018. szeptember 20-án.

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

Parkolófejlesztés indul Hévízen

Parkolófejlesztés indul Hévízen

2018. szeptember 24. 09:32

A belvárosi nagyparkoló teljes átépítésével, valamint a város főutcájának átalakításával jelentős parkolófejlesztés zajlik Hévízen.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!