Rácfelvarrás helyett teljes megújulás Hévízen

Szép képek, rövid leírások. Ez az, ami a korábbi hévízi invitatív kiadványt jellemezte. De hol marad az ember? A legújabb városi invitatív kiadvány erre ad választ, személyes történeteken keresztül, élményszerű magazin köntösbe bújtatva.

Rácfelvarrás helyett teljes megújulás Hévízen

A Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. gondozásában megjelent legújabb Hévíz városát bemutató turisztikai kiadvány a korábbi, 5 évvel ezelőtt összeállított A4-es méretű invitatív brossúrát váltotta. A korábbi változatot a magyar mellett további 10 nyelven adta ki a szervezet, és az elmúlt években többször aktualizálta, kiegészítette, mára viszont elérkezett a teljes megújulás ideje.

El a régivel, jöjjön az új!

A korábban 16, most 20 oldalas nagy alakú brossúra idén szakított hagyományaival. Nem titkoltan nyugati mintára, olyan kiadvány struktúrát választott, amiben nem csak a város nevezetességeire és szépségeire igyekszik felhívni a figyelmet, hanem olyan elemekkel is színesíti bemutatkozását, ami által szívesen vesszük kézbe a kiadványt akár kellemes időtöltés céljából is.

Jöjjenek a részletek…

A város bemutatásából természetesen nem maradhatott el, hogy tematikusan végigvezessék az olvasót a legfőbb tudnivalókon: aHévízi-tó „titkain”, a Hévízi Tradicionális Kúra részletein, a wellness és gasztronómai élményeken vagy épp a programkínálaton. Viszont mindezeket a témákat érdekes elemekkel élményszerűvé varázsolták. A témákat ábrákkal, vagy épp személyes riportokban dolgozzák fel, az igazi ’Hévíz élményt’ a vendégek, lakók, itt dolgozók szemén keresztül ismerheti meg a leendő vendég, célközönség specifikusan, nyelvenként egy kicsit másképp. 

És, hogy mi van még?

„Haladjunk a trendekkel és legyünk kicsit olyanok, mint egy magazin” - vallják a kiadvány szerkesztői. Mernek újítani, ezért egy manapság népszerű tavirózsás színező oldalt is tettek a füzetbe. Aki pedig a hagyományosabb időtöltés híve, rejtvényt is talál, természetesen hévízi feladványokkal. A kiadvány abba is enged egy kis bepillantást, hogy mit érdemes felfedezni, ha már megérkeztünk. A két különböző sétaútvonal tematikusan vezeti végig a vendéget a város „legendás” látnivalóin.

Város vagy térség?

A hévízi vendégek általában nem egy-két napra érkeznek, és a város méltán büszke arra, hogy évről-évre újra vissza is térnek egy kis felfrissülésre. A kiadvány színes képet ad arról, hogy élményekben itt sosincs hiány. A várromoktól a természetvédelmi területekig, a keszthelyi kastélytól a balatoni programokig, a több mint 100 km kerékpáros útvonaltól egészen a profi golf pályákig, minden évszakban élményekkel csábít a város és térsége.

Töltse le!

Keresse az ingyenes városi kiadványt a Hévízi Tourinform Irodában, vagy töltse le az alább linkek egyikén: magyarul, németül vagy cseh nyelven. A további nyelvi verziók nemsokára érkeznek!

Bővebb információ:

Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft.

www.heviz.hu | office@hevizmarketing.hu

Tourinform Iroda Hévíz - 8380 HÉVÍZ, Rákóczi u. 2.|Tel: +36 83 540 131

Kövessen minket!    

www.facebook.com/heviz.info     

www.instagram.com/iloveheviz

 

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!