Pünkösdi programkavalkád Hévízen

Korábbra vártuk ugyan, de végre megérkezik - és reménység szerint velünk is marad – a jó idő! A jó idő számos programot hoz magával. Kicsik, nagyok, zenebarátok, borkedvelők, sportosak egyaránt találhattok elfoglaltságot az ünnepi hétvégén!

Pünkösdi programkavalkád Hévízen

Gyere Hévízre és biztosan nem fogsz unatkozni!

 

Vásáry André koncertje - május 26.

A három arany- és egy platinalemezes férfi szoprán művész, amellett, hogy megnyerte a Miskolci Operaversenyt, és döntősként szerepelt a Római Nemzetközi Énekversenyen, Fonogram díjra is jelölést kapott karrierje során.

!!Jegyek kaphatók a hévízi Tourinformban is!!

 

Miénk a kert! - Városi Gyermeknap - május 27.

Légvár, retro pedálos kisautók , arcfestő társas és ügyességi játékok, gasztronómiai kitelepülés, kincskeresés, kézműves foglalkozás és mesedélután is várja a legkisebbeket szombaton az Egergyi Múzeumkertben.

Pünkösdi szuperhős kerestetik - május 27.

Alkossatok egy szuper csapatot és legyetek ti is szuperhősök Hévízen. A belváros ugyanis játékos kihívások helyszínévé válik egy teljes napra.

 

A Freddie Acoustic Duo - május 27.

A Rising Star műsor felfedezettje a Brix Bistroba betérő vendégek vacsorájának hangulatát alapozza majd meg.

Pünkösdi bortúra - május 27-28.

Egy pincében rendezett borkostoló minden rejt magában titkokat: megkopogtatni a hordókat benne van-e a lényeg. A leghitelesebb forrásból hallgathatjuk a borok születésének körülményeit, hogy kerülnek a szőlőtőről a borospohárba. A finom nedűk mellől nem maradnak el az ízletes harapnivalók sem.

Borkóstoló Egregyen május 27.

Házi finomságokkal, és mulatós zenével várják a hozzájuk betérőket szombaton 16:00 és 20:00 óra között.

Pünkösdi programok a Hévízi Termelői Piacon

Színes programokkal, kézműves bemutatókkal, néptáncos műsorral, zenekarral, finom ételekkel és persze hamisítatlan piaci hangulattal várnak minden érdeklődőt az árusok. A piac a Szuperhős játék egyik helyszíneként is várja a legkisebbeket.

V. Hévízi Futófesztivál - május 28.

Idén immár ötödik alkalommal állhatnak rajthoz a futás szerelmesei Hévízen. A Nagyparkolóból indulók egyéniben, vagy váltóban is próbára tehetik magukat. A legkisebbek sem maradnak ki, hiszen nekik is indul külön korosztályi verseny. Nevezni a helyszínen – a Nagyparkolóban - is lehet!

 

Aki kevésbé vágyik nagy zsúfoltságra annak javasoljuk béreljen bringát a Tourinform irodában vagy húzzon bakancsot és irány a természet!

Tipp: bringa és túrautak itt!

 

Minden hévízi program megtalálható Hévíz weboldalán a Programok menüpontban!

További információk

Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!