Pálffy Tamás Hévízen folytatja

Április közepétől Pálffy Tamás vezeti a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft-t.

Pálffy Tamás Hévízen folytatja

Az egészségturizmusban jól ismert szakember 2011 óta dolgozott menedzserként a Bük, Bükfürdő Közhasznú Turisztikai Egyesületnél.
Kiemelt figyelmet fordított a fürdőn kívüli szolgáltatások, programok és az ezekkel kapcsolatos infrastruktúra fejlesztésére. Véleménye szerint ugyanis a komplett „turisztikai élmény” átadása a cél, annak érdekében, hogy a turista a desztináció legfontosabb reklámhordozójává váljon. A komplex gondolkodásnak köszönhetően, az elmúlt 10 év alatt mintegy 200.000-rel nőtt a vendégéjszakák száma Bükfürdőn.
Tevékenységét számos szakmai díjjal jutalmazták; az év TDM-menedzsere volt 2014 -ben, illetve elnyerte a Vas megye Turizmusáért Díjat 2019-ben.

Hévíz turizmusának szervezése példaértékű volt számára az elmúlt években, ezt a magas minőségű munkát kívánja folytatni a szervezet új ügyvezetőjeként.
Feladata lesz többek között a társaság stratégiai, szakmai, üzleti és marketingterveinek előkészítése, és ezek végrehajtása az általa irányított munkaszervezet segítségével.

Fontosnak tartja hévízi megbízatása soránis a turisztikai szolgáltatások és élményszerzési lehetőségek innovációját, továbbá a marketingeszközök célcsoport-specifikus alkalmazását.

Az egyedülálló fürdőváros mindig is ismert volt a turisztikai szereplők közötti kiemelkedő együttműködési hajlandóságról, amely régiós, országos és nemzetközi partnerekre is kiterjedt. Pálffy Tamás szakmai hivatástudatának alapja szintén a kooperáció erősítése, így nagy örömmel és motiváltsággal válik részesévé Hévíz csapatának.

A jelenlegi sajnálatos társadalmi és gazdasági helyzet lehetőséget teremt a háttérben történő építkezésre, hogy a járványveszély elmúltával Hévíz az elsők között tudjon a turisztikai kínálati piacon egyediségeivel a legvonzóbb úticélok között megjelenni. Természetesen kiemelt figyelmet fordít a Hévízi Turisztikai Nonprofit Kft. arra, hogy Hévíz vendégei ebben az időszakban se maradjanak hévízi élmények nélkül.

 

Elérhetőségei: palffy.tamas@hevizmarketing.hu

0630-491-1220

 

Hévízzel kapcsolatos bővebb információkét kérem keresse irodánk munkatársait az alábbi elérhetőségeken:

heviz@tourinform.hu | +36 83 540 131

Kövessen minket továbbra is friss hírekért!

FACEBOOK | BLOG | INSTAGRAM | YOUTUBE

Címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!