Növelnék az izraeli vendégek számát Hévízen

Izraeli újságírók és utazási irodák szervezői ismerkedtek Hévízzel az elmúlt napokban

Növelnék az izraeli vendégek számát Hévízen

Ez év január közepén a város vezetése rövid kétnapos üzleti úton vett részt Tel-Avivban. Azzal a céllal utaztak ki, hogy feltérképezzék, Hévíz csábító úticél lehet-e az izraeli turistáknak a jövőben. Akkor a magyar nagykövetség tel-avivi épületében prezentációt tartottak, illetve személyes tárgyalásokat folytattak a meghívott utazási ügynökségeknek, légitársasági és szakszervezeti képviselőknek.
Papp Gábor polgármester elmondta: izraeli részről a mostani hévízi study tour már a januári látogatás következménye. Mind az önkormányzat, mind az izraeli utazásszervezők részéről felmerült ugyanis a hévízi piacnyitás és erősítés lehetősége, ezért tartották fontosnak kétnapos városlátogatás szervezését.
A résztvevők a Hotel Europa Fittel, a Hotel Hunguest Panorámával, a Hotel Aquamarinnal, a Danubius Hotelekkel és a Carbonával ismerkedtek meg, természetesen látogatást tettek a Hévízi-tónál, illetve a környékbeli kulturális- és egyéb szabadidős lehetőségeket is számba vehették. A keszthelyi kastély és a Balaton-part, a Zobori KalandoZoo és a zalacsányi golfpálya (Zala Springs Golf Resort) megtekintése is szerepelt programjukban.
- A visszajelzések pozitívak voltak, bízunk benne, hogy a város a jövőben még magasabb számban fogadhat erről a területről érkező turistákat. A 2016-os évben 16 ezer izraeli vendégéjszakát regisztráltunk, ezek a vendégek átlagosan hét éjszakát töltöttek Hévízen. Ezen az eredményen szeretnénk tovább javítani – jelezte Papp Gábor.

Kapcsolódó cikkek


Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

Töltse E-bike-ját a hévízi Tourinform irodában!

2019. július 11. 10:51

A Balatoni Ebike Töltőhálózat új tagjaként, immáron a hévízi Tourinform irodában is lehetőség nyílik az elektromos kerékpárok töltésére.

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

Gőzerővel indulnak Hévíz új termálturisztikai együttműködései Kínában

2019. május 22. 10:36

Intenzív érdeklődés mutatkozik a nemzetközi szinten is elismert, egyedülálló szaktudásra az egészségturizmus területén.

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

Sikerrel lezárult a negyedik Minőségfejlesztési pályázat Hévízen!

2019. július 11. 11:00

A 113 nyertes összesen 14.739.735,- forintot használt fel az Önkormányzat által nyújtott 16.000.000.-Ft keretösszegből.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!