Neves előadók, finom ételek, fenséges italok

Változatos zenei és gyermekprogramok várnak rátok az idei hévízi nagyfesztiválokon!

Neves előadók, finom ételek, fenséges italok

Hévízi Tavasz 2022. március 12-14.

Húsvéti Forgatag - 2022. április 15. - 18.

Boldog Békeidők Hévíze - 2022. április 30 - május 1.

Sösétány - 2022. július 14-17.

Hévízi Bor- és Gasztrokorzó - 2022. augusztus 18-21.

Az első

Színvonalas programokkal várjuk a március közepén érkező vendégeket. A március 12-14-i hosszú hétvégén jól szórakozhatunk a Re-Folk Együttes koncertjén. Vasárnap Gregor Bernadett és Csengeri Attila várja a közönséget „Jöjj kedvesem...” című műsorával. A két koncert azért is különleges, hiszen a többi itt felsorolttól eltérően nem szabadtéren tartjuk, hanem a Városháza Dísztermében. Március 14-én fáklyás felvonulással tartott ünnepég keretében emlékezünk meg nemzeti ünnepünkről.

Együtt várjuk a tavasz

Áprilisra már bizonyosan jó idő ígérkezik, hogy részt vegyetek a Húsvéti forgatag programjain 15-18. között. A boros és kézműves standok mellett minden korosztályt várnak érdekességek. Ugrálóvár, népi játékok, tojáskeresés, foglalkozások a kisebbeknek misztikus fényjáték és koncertek a nagyoknak. A jó hangulatot a Zsödi Duó, Szabó Siklódi Lia és a HelloKids bulizenekar biztosítják.

Májusban jubilál a kedvenc felvonulásunk

Várva vártuk s idén végre újra megrendezhetjük április 30- május 1. között hagyományossá vált Boldog Békeidők Hévíze programunkat. Az immár tizedik alkalommal induló jelmezes felvonulással párhuzamosan retroautók, lovashintó is korzózni fog a belvárosban. Fotópontok, játékok, finom ételek, italok, és dixiezene gondoskodik a jókedvről. Az igazi nagy durranás a Mystery Gang koncertje lesz. Május 1-én ünnepség keretében emlékezünk meg Hévíz várossá avatásáról.

A július sem marad unalmas

Akik kedvelik a söröket, azoknak igazán testhezálló rendezvényt ajánlunk. A július 14-17. között sörudvarokban ízlelhetitek meg a hagyományos sörök mellett a különlegesebb ízkombinációjú kézműves folyékony kenyereket. A buborékos ital mellett nem maradhatnak el az egyedi, adott sörtípushoz tartozó harapnivalók sem. Ha már ittatok s ettetek is akkor irány a Rákóczi utcai színpad, ahol a várható könnyűzenei koncerteknek köszönhetően garantált lesz a jókedv. Részletek a  fellépőkről a későbbiekben. Figyeljétek a honlapunkat.

A jó borok rajongóiról sem feledkezünk meg

Nyugodt szívvel kijelenhetjük, hogy a nyári forróságban egy frissítő, hideg fröccs, igenis jólesik. Augusztusban a Bor és Gasztrokorzó programjaira várjuk a királyok italát kedvelőket. Amellett, hogy a legfinomabb nedűket kóstolhatjátok a gyerekeknek is találhattok programot, hiszen mindhárom nap ugrálóvár és népi játékok várják őket a Moll Károly téren. A Rákóczi utcai színpad sem marad ürese, minden este koncertekkel várjuk a vendégeket.

Most ugyan csak a legnagyobb neveket és fesztiválokat említettük, de természetesen több koncert, buli is lesz az év folyamán, ezért érdemes az utazás előtt meglátogatnotok facebook oldalunkat és a honlapunkat, ahol mindig friss aktuális infók vannak. Nem maradnak el az állandó programok sem, mint a vezetett séták, mozi, kerékpártúrák, orgonakoncertek, kiállítások, termelői piac.

A szervezők minden esetben a programváltoztatás jogát fenntartják.

 

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!