Nemzetközi elismerés a zalacsányi PÁLOS RESORT részére

2018. február 18-án került megrendezésre az International Hospitality Awards 2017 díjátadó ünnepsége Kijevben. A díjátadó gálavacsoráján 250 vendég vett részt, köztük vezető európai szállodatulajdonosok, a döntőbe bejutott szállodák vezetői, nemzetközileg elismert vendéglátóipari szakemberek, diplomaták, újságírók.

Nemzetközi elismerés a zalacsányi PÁLOS RESORT részére

A 2017-es International Hospitality Awards-ra 315 szálláshelyet jelöltek 21 országból. A nyerteseket 101 döntős hotel közül választották ki.

Magyarországról a zalacsányi PÁLOS RESORT nyerte el a legjobb Ethno Hotel díjat.

A PÁLOS RESORT nevében a tulajdonosok, dr. Badacsonyi Tamás és felesége Badacsonyi-Kovács Nikoletta vette át a díjat.

 

 

 

kép forrása: turizmusonline.hu

A jelölteket arányosan értékelték a szakmai zsűri véleménye, illetve a vendégek minősítései alapján a nemzetközi online szállásfoglaló rendszereken, a Booking.com-on és a TrustYou.com-on. A két weboldalon összesített értékelés 25-25%-ban, a 14 vendéglátóipari szakemberből álló zsűri értékelése pedig 50%-ban számított bele az eredménybe. A verseny hivatalos auditora a Deloitte nemzetközi könyvvizsgáló volt.

A PÁLOS Resort Zalacsány örvényeshegyi részén lenyűgöző természeti környezetben található balaton-felvidéki népi építészeti stílusban épült szálláshely és borozó.

A szálláshely közvetlen környezetében jelentős Pálos Kolostor állt a középkorban, a terület régészeti lelőhely. A szálláshelyhez tartozó közel 6 hektáros birtokon egy különleges atmoszférájú szabadtéri színpad is található, ahol minden év májusában a Magyar Pálos Renddel együttműködésben a tulajdonosok szabadtéri misét rendeznek, színes kulturális programmal.

2018. májusának végén három napos fesztivál helyszíne lesz, ahol egy amerikai Grammy-díjas gitárművész fellépése is várható.

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!