Négy hévízi szálloda is megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat

A tavaly meghirdetett, és 2019. április 23-án díjátadással zárult pályázaton 28 szálloda és 11 étterem érdemelte ki a Magyar Turizmus Minőségi Díjat.

Négy hévízi szálloda is megkapta a Magyar Turizmus Minőségi Díjat

A díjazottak egy csoportja az április 23-i ünnepségen

Fotó: MTÜ

Az idei évben a 28 szálloda között 4 hévízi szálloda, a Lotus Therme Hotel & Spa, a NaturMed Hotel Carbona, és a két hévízi Danubius szálloda a Danubius Health Spa Resort Aqua, és Health Spa Resort Hévízis átvehette a díjat a Société Budapestben megrendezett díjátadó ünnepségen.

A 2018-as év a hazai turizmust tekintve rekordévnek számított, a növekedéshez hozzájárul, hogy egyre több a minőségi szolgáltató a piacon.A Magyar Turizmus Minőségi Díj önkéntes jelentkezésen alapuló tanúsító rendszer, amely éttermeknek és szállodáknak kínál magas színvonalú, európai minőségirányítási elvek alapján működő minősítési lehetőséget.Nemzetközi elismertségét jelzi, hogy a Szállodák és Vendéglátóhelyek Európai Szövetsége (HOTREC) is akkreditálta.

A díj 3 évig érvényes, nyertese ez idő alatt jogosult a Q-logó és a védjegy használatára. Az érvényességi idő alatt a díjazottaknál bármikor végezhetnek utóellenőrzést, indokolt esetben a díj vissza is vonható.

Forrás: turizmus.com

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!