Nagy Táncválasztó Hévízen

Szeptember 20-án egész napos ingyenes tánc workshop-ra várják az érdeklődőket Hévízre, a Polgármesteri Hivatal rendezvénytermébe, ahol az érdeklődők 6 tánckurzus közül választhatnak a 30 perces táncórák kínálatából. A Válaszd a táncot–válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztó eseményhez idén első alkalommal csatlakoztak Hévíz, Keszthely, Gyenesdiás és Rezi tánciskolái és táncpedagógusai.

Nagy Táncválasztó Hévízen

A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség, 10 vidéki helyszínen. Idén Hévíz mellett Kőszegen, Győrben, Debrecenben, Hévízen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek. A hévízi Nagy Táncválasztó szervezője, Aradvári Lászlóné.

Az egész napos ingyenes program 10 órakor Papp Gábor, Hévíz polgármestere köszöntőjével veszi kezdetét, majd a Festetics György Művelődési Központ Modern Tánctagozata várja az gyermek és ifjúsági korosztályt Bogdán Ottilia vezetésével. 11 órától Törekyné Nagy Anna együttese, a Népek Tánca Tánccsoport külföldi táncok megismerésére hívja a szenior látogatókat. 12.30-tól Szabóné Dézsényi Zsuzsanna balett, majd a Rezidance Tánccsoport modern tánc kurzusa lesz. Délután az EMotion Tánccsoport társastánc kurzusa Filák Marek vezetésével, majd Tarjányi Sándor és a Gyenes Néptáncegyüttes zárja a Nagy Táncválasztót.

A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior). A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a résztvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt (egy időben maximum 40 főt) fogadnak majd. A részletes órarendről és a kísérőprogramokról a rendezvény honlapja (www.nagytancvalaszto.hu) nyújt részletes tájékoztatást, ahol a rendezvényt megelőzően regisztrálhatnak az érdeklődők.

 

További információ:  Bérczes Anna, E-mail: berczesanna@gmail.com, Tel.: +36 70 312 7073

Címkék:

Kapcsolódó cikkek


Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

Friss lendülettel várja vendégeit újra a Tourinform Iroda Hévízen!

2020. május 26. 14:14

Kerékpárt kölcsönözne, térképre van szüksége? Feltöltené HeBi kártyáját vagy szeretne még több információt kapni a helyi és környékbeli látnivalókról, programlehetőségekről, vagy csak arról, hogy mi van nyitva? Semmi akadálya!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

Elnökségi tag választás a Hévíz TDM Egyesületnél!

2019. április 08. 10:32

Nyugdíjba vonult a Hévíz TDM Egyesület egy zászlós tagja, Töreky Tamás, akinek munkáját hálásan köszönte az Egyesület Elnöksége, egyúttal szeretettel búcsúztak Tőle.

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

113 nyertes magánszálláshely pályázó Hévízen!

2019. április 01. 10:02

Tudatos minőségfejlesztés és forgalomnövekedés

Hévíz.hu ajánlatai


Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!