Nagy Táncválasztó Hévízen

Szeptember 20-án egész napos ingyenes tánc workshop-ra várják az érdeklődőket Hévízre, a Polgármesteri Hivatal rendezvénytermébe, ahol az érdeklődők 6 tánckurzus közül választhatnak a 30 perces táncórák kínálatából. A Válaszd a táncot–válassz egy táncot! szlogennel meghirdetett Nagy Táncválasztó eseményhez idén első alkalommal csatlakoztak Hévíz, Keszthely, Gyenesdiás és Rezi tánciskolái és táncpedagógusai.

Nagy Táncválasztó Hévízen

A 30 éves jubileumát ünneplő Táncpedagógusok Országos Szövetsége kezdeményezésére közel 80 táncpedagógus közreműködésével a Nagy Táncválasztón több mint 40 táncstílus kipróbálására nyílik lehetőség, 10 vidéki helyszínen. Idén Hévíz mellett Kőszegen, Győrben, Debrecenben, Hévízen, Kecskeméten, Miskolcon, Nyíregyházán, Pécsett, Szegeden és Szekszárdon várják majd a szervezők az érdeklődőket, akik az egész napos program során ingyenes táncórákon, kerekasztal beszélgetéseken, táncfilm vetítéseken és táncelőadásokon is részt vehetnek. A hévízi Nagy Táncválasztó szervezője, Aradvári Lászlóné.

Az egész napos ingyenes program 10 órakor Papp Gábor, Hévíz polgármestere köszöntőjével veszi kezdetét, majd a Festetics György Művelődési Központ Modern Tánctagozata várja az gyermek és ifjúsági korosztályt Bogdán Ottilia vezetésével. 11 órától Törekyné Nagy Anna együttese, a Népek Tánca Tánccsoport külföldi táncok megismerésére hívja a szenior látogatókat. 12.30-tól Szabóné Dézsényi Zsuzsanna balett, majd a Rezidance Tánccsoport modern tánc kurzusa lesz. Délután az EMotion Tánccsoport társastánc kurzusa Filák Marek vezetésével, majd Tarjányi Sándor és a Gyenes Néptáncegyüttes zárja a Nagy Táncválasztót.

A 2019-ben hagyományteremtő szándékkal elindított „Nagy Táncválasztó” rendezvény minden korosztálynak szól és a gyerekektől a szülőkön át a nagyszülőkig (gyermek, junior, ifjúsági, felnőtt és senior). A szervezők célja, hogy a 30 perces táncórákon a résztvevők kiváló tanárok irányítása mellett megismerhessék és maguk is kipróbálhassák a különféle táncstílusokat, megkapják a választás lehetőségét ahhoz, hogy a későbbiekben minél többen a táncot válasszák a szabadidő örömteli eltöltéséhez.

A járványügyi szabályokra tekintettel a táncórákon az adott helyszín/helyszínek befogadóképességének megfelelően, limitált létszámú érdeklődőt (egy időben maximum 40 főt) fogadnak majd. A részletes órarendről és a kísérőprogramokról a rendezvény honlapja (www.nagytancvalaszto.hu) nyújt részletes tájékoztatást, ahol a rendezvényt megelőzően regisztrálhatnak az érdeklődők.

 

További információ:  Bérczes Anna, E-mail: berczesanna@gmail.com, Tel.: +36 70 312 7073

Címkék:

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!