Mutatjuk mi vár Rád ha Hévíz környékén töltöd az idei Húsvétot

Csokorba szedtünk Nektek a Hévíz környéki húsvéti programokat.

Mutatjuk mi vár Rád ha Hévíz környékén töltöd az idei Húsvétot

Hévízi Húsvéti Vidámság - a jó hangulat mellett az idei évben sem maradnak el a kézműves árusok, boros és réteses standok sem.

A kicsiket minden nap (péntektől – hétfőig) ugrálóvár és népi játékok várják a dr. Moll Károly téren. Szombat délelőtt a Brémai muzsikusok című gyerekelőadáson vehetnek rész azok az érdeklődők, akik támogatói jegyet váltanak 1500 Ft-os áron a Farmervárban (Erzsébet királyné u. 8) nyitvatartási időben.
A városban izgalmas tojáskereséssel, a Tourinform iroda udvarán pedig csillámszappankészítéssel tölthetik a délutánt a gyerekek 15:00 és 17:00 óra között.

Hogy a zene se maradjon el; a Fidelis Fúvósegyüttes előadásában színpadra kerülő klasszikusok gondoskodnak az alaphangulatról szombat délután, majd misztikus fényjátékkal zárjuk a napot az Ahura Fire Tribe közreműködésével. Vasárnap a Zsödi Duó koncertje és a  HelloKids partyzenekar fergeteges utcabáljára invitálunk mindenkit.

A részletes programokért kattintsatok IDE!

Izgalmas programok 20 perces távolságon belül

Laza Zala – a Nyitott Porták ünnepi programjai felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt kínálnak elfoglaltságot a húsvéti hétvégére. Példának okáért választhatunk pálinka- vagy borkóstoló között, de kézműves foglalkozások is akadnak majd bőven: szörp-, mézeskalács- vagy akár locsolókészítésre is sor kerülhet a hímestojásfestés mellett. A térképes tojásvadászat vagy a pónilovaglás is örömteli program lehet a gyerekek számára.

A részletes programokért és időpontokért IDE kattints!

A Balaton csücskében sem maradnak el az ünnepi alkalmak

Keszthelyen a Festetics-kastélyban koncertek, lovas- és íjászbemutatók, játszóház közül választhattok, és megnyitja kapuit ismét az északi szárny is. Részletek itt!

Húsvéthétfőn tartja évadnyitó rendezvényét a Georgikon Majormúzeum, aminek alkalmából állatsimogató, népi játétok, locsolás, lovaskocsikázás, családi feladatok várják az egész családot. Részleteket itt olvashattok!

Gyenesdiáson már a Húsvétot megelőző héten április 8-án a piac megnyitásával indul meg a nyüzsgés. Húsvéti készülődés címmel pedig április 9-én várják a családokat a Községházán.

 

További információ:
Hévízi Tourinform Iroda
Hévíz, Rákóczi u. 2.
Telefonszám: 06 83 540 131
E-mail: heviz@tourinform.hu
Facebook | Instagram | Blog

Jó szórakozást, kellemes időtöltést kívánunk!

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a legfrissebb akciókról, programokról!